• پنجشنبه / ۲۶ آبان ۱۴۰۱ / ۲۱:۰۹
  • دسته‌بندی: جامعه، شهری
  • کد خبر: 1401082618542
  • خبرنگار : 71368

جزئیات مضروب شدن دو مامور مترو در پی حوادث شب گذشته

جزئیات مضروب شدن دو مامور مترو در پی حوادث شب گذشته

سخنگوی شهرداری تهران، جزئیات مضروب شدن دو مامور مترو در پی حوادث شب گذشته مترو را تشریح کرد.

به گزارش ایسنا، مطهر محمدخانی در مورد جزئیات مضروب شدن دو مامور مترو در پی حادثه شب گذشته مترو گفت: در ساعت ۱۷ دیروز در ایستگاه تئاتر شهر حدود ۱۰ نفر از آشوبگران وارد مترو شدند.

وی با بیان اینکه این افراد تلاش داشتند که با باز نگهداشتن درب در یکی از قطارها،مانع حرکت قطار شوند افزود: این مسئله سبب اختلال در سیستم مترو شد و نارضایتی مسافران را به همراه داشت، در این میان همکاران مترو تلاش می کنند که مانع این حرکت شوند و از تجهیزات مترو صیانت کنند که مورد ضرب و شتم قرار می گیرند.

محمدخانی با بیان اینکه یکی از همکاران مضروب  مترو  صبح امروز از بیمارستان مرخص شد، اما متاسفانه همکار دیگر به دلیل ضربات چاقویی که به وی وارد شده از ناحیه ریه دچار آسیب جدی شده و همچنان تحت مداوا است. 

وی با اشاره به اعلام پلیس مبنی بر دستگیری تعدادی از ضاربان، در مورد میزان خسارات وارد شده به مترو، گفت: هنوز جمع بندی نهایی به دستمان نرسیده اما خسارت قابل توجهی در روز گذشته به تجهیزات مترو به خصوص در خط ۴ وارد شده است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha