• سه‌شنبه / ۱ آذر ۱۴۰۱ / ۱۲:۱۱
  • دسته‌بندی: خراسان شمالی
  • کد خبر: 1401090100283
  • خبرنگار : 50444

مدیرکل میراث فرهنگی استان اعلام کرد

ثبت ۷ غذای خراسان شمالی در فهرست آثار ملی کشور

ثبت ۷ غذای خراسان شمالی در فهرست آثار ملی کشور

ایسنا/خراسان شمالی مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری خراسان شمالی گفت: تاکنون ۷ غذای خراسان شمالی به عنوان میراث ناملموس در فهرست آثار ملی کشور به ثبت رسیده است.

علی مستوفیان در گفت و گو با ایسنا، اظهار کرد: تاکنون قورمه، قابلی، انواع نان‌ها، روغن زرد، کشک، قره‌قروت و شیره انگور خراسان شمالی به‌عنوان میراث ناملموس در فهرست آثار ملی کشور به ثبت رسیده است.

وی در ادامه از برگزاری جشنواره استانی غذا در شهرستان بجنورد طی آذرماه جاری خبر داد.

مستوفیان ادامه داد: قرار بر این است تا این جشنواره ۲۲ آذرماه در سه بخش آش، نان و دسر با حضور مسئولان، هنرمندان، داوران و شرکت‌کنندگان در دانشگاه آزاد بجنورد برگزار می‌شود.

وی با اشاره به استفاده از ظرفیت جوامع روستای در برگزاری این جشنواره، افزود: ایجاد شور و نشاط اجتماعی، معرفی آداب‌ و رسوم سنتی، برندسازی خوراک در گردشگری خراسان شمالی و توسعه گردشگری خانواده محور را از اهداف این جشنواره برشمرد.

مستوفیان ادامه داد: این جشنواره با مشارکت دانشگاه آزاد واحد شهرستان بجنورد برگزار خواهد شد.

وی تصریح کرد: فتیر مسکه یکی دیگر از غذاهایی است که در خراسان شمالی بیشتر توسط اقوام کرمانج عشایر طبخ می شود و در این ارتباط تاکنون جشنواره هایی نیز برگزار شده است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha