• چهارشنبه / ۲ آذر ۱۴۰۱ / ۰۹:۳۶
  • دسته‌بندی: کردستان
  • کد خبر: 1401090200874
  • منبع : نمایندگی کردستان

ارائه خدمات جمعیت هلال‌احمر به بیش از ۲۸ هزار نفر در کردستان 

ارائه خدمات جمعیت هلال‌احمر به بیش از ۲۸ هزار نفر در کردستان 

ایسنا/کردستان مدیرعامل جمعیت هلال احمر کردستان از ارائه خدمات حمایتی و درمانی به بیش از ۲۸ هزار نفر در پروژه های داوطلبی محرومیت زدا توسط حوزه داوطلبان هلال احمر کردستان طی یکساله گذشته خبر داد.

 دکتر پیام جلالی در گفت و گو با ایسنا گفت: طی یکسال گذشته، بیش از ۲ هزار و ۵۰۰نفر از خدمات حمایتی و درمانی و همچنین ۲۵ هزار و ۷۰۰نفر در پروژه های محرومیت زدا در طرح هایی موسوم به نیابت، همای رحمت، کاروان سلامت و... به ارزش ۲۳ میلیارد و ۱۸۳ میلیون ریال بهره مند شدند.

وی افزود: سال گذشته، طی اجرای طرح کاروان سلامت در مناطق و روستاهای محروم استان، ارائه‌ خدمات‌ دندانپزشکی از جمله ترمیم، ویزیت و... در قالب ۸ کاروان سلامت به ارزش ۴ میلیارد و هفتصد میلیون ریال، به مردم ارائه شده و ۱هزارو۶۰۰ بسته معیشتی در این کاروان ها توزیع گردید.

مدیر عامل جمعیت هلال احمر کردستان با اشاره به مشارکت و همراهی خیرین جهت تجهیز بانک امانات پزشکی، افزود: در این مدت تعداد ۷۸ قلم از اقلام پزشکی جهت تجهیز بانک امانات پزشکی به ارزش یک میلیارد ریال به هلال احمر کردستان اهدا شده است.

وی بیان کرد: امسال نیز همچون سنوات گذشته با مشارکت اعضای داوطلب و خیرین جمعیت هلال احمر کردستان، فعالیت‌های داوطلبی از جمله برپایی چادر ایستگاه سلامت، طرح نیابت، کاروان سلامت، توزیع بسته های بهداشتی و معیشتی در بین خانواده های نیازمند، اهدای خون و... برگزار گردید.

دکتر جلالی در ادامه با اشاره به انجام فعالیت های بشردوستانه و عام المنفعه خاطرنشان کرد: عزیزانی که علاقمند به انجام فعالیتهای بشردوستانه و عام المنفعه می باشند می توانند با مراجعه به شعب جمعیت هلال احمر در شهرستان های استان به خانواده عظیم هلال احمر و داوطلبان بپیوندند و در راستای تحقق اهداف ارزشمند این نهاد مردمی، ما را یاری کنند.

 انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha