• جمعه / ۴ آذر ۱۴۰۱ / ۱۴:۴۰
  • دسته‌بندی: اصفهان
  • کد خبر: 1401090402252
  • منبع : نمایندگی دانشگاه اصفهان

سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان:

ترخیص دانشجویان دانشگاه صنعتی اصفهان به جز ۳ نفر / اعلام علت مسمومیت دانشجویان تا فردا

ترخیص دانشجویان دانشگاه صنعتی اصفهان به جز ۳ نفر / اعلام علت مسمومیت دانشجویان تا فردا

ایسنا/اصفهان سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان با اشاره به اعزام حدود ۶۵ نفر از دانشجویان دانشگاه صنعتی اصفهان به بیمارستان‌های شهید اشرفی و ۹ دی خمینی‌شهر، گفت: تقریبا همه دانشجویان در بیمارستان، درمان سرپایی شدند، به غیر از ۳ دانشجو که دو نفر از آنها بستری و درحال مایع درمانی هستند و یک نفر هم مشکل آپاندیس داشته و بستری و جراحی شده است.

پژمان عقدک در گفت‌وگو با ایسنا، با اشاره به مسمومیت جمعی از دانشجویان دانشگاه صنعتی اصفهان، اظهار کرد: این دانشجویان عموما دچار علائم گوارشی شامل دل درد، دل پیچه، اسهال و استفراغ شدند که تعداد زیادی از آنها در مرکز بهداشتی درمانی دانشگاه صنعتی اصفهان تحت درمان قرار گرفتند، اما حدود ۶۵ نفر به بیمارستان‌های شهید اشرفی و ۹ دی خمینی شهر که نزدیک به دانشگاه صنعتی اصفهان است اعزام شدند.

وی با بیان اینکه تقریبا همه دانشجویان دانشگاه صنعتی در بیمارستان درمان سرپایی گرفتند و برگشتند، گفت: به غیر از ۳ دانشجو که دو نفر از آنها بستری و درحال مایع درمانی هستند و یک نفر هم مشکل آپاندیس داشته و بستری و جراحی شده، اما هیچکدام مشکل خاصی ندارند.

سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان افزود: علت این اتفاق مسمومیت غذایی است، اما اینکه چه نوع مسمومیتی است و به دلیل کدام عامل اتفاق افتاده مشخص نیست. در حال حاضر نمونه برداری صورت گرفته و و برای آزمایشگاه ارسال شده که در روزهای آینده جواب آن مشخص می‌شود.

وی با بیان اینکه دانشجویان باید درمان مراقبتی و مایع درمانی انجام دهند و اگر علامت یا مشکل حادی دارند برای درمان مراجعه کنند، گفت: این اتفاق سال گذشته در حدود ۱۰ دانشگاه علوم پزشکی در کل کشور اتفاق افتاد. در مراکز تجمیعی مثل دانشگاه‌ها و سربازخانه‌ها که تعداد زیادی یک جا زندگی می‌کنند و خدمات می‌گیرند احتمال وقوع چنین اتفاقاتی وجود دارد، اما سیستم باید به گونه‌ای رفتار کند که این اتفاقات نیفتد.

عقدک اعلام کرد: همکاران بهداشت محیط ما طی این دو روز کل فرایند از اسباب و سایل و مواد اولیه تا پرسنل و فرایند تهیه و توزیع غذا در دانشگاه صنعتی اصفهان را بررسی می‌کنند تا اگر مشکلی در فرایند طبخ و توزیع و نگهداری مواد غذایی وجود دارد اصلاحات شود.

وی همچنین از ارسال نمونه‌گیری در خصوص عامل ایجاد کننده مسمومیت دانشجویان به آزمایشگاه اشاره و تصریح کرد: منتظر نتیجه آزمایشگاه هستیم که احتمالا تا فردا مشخص خواهد شد. درحال حاضر مهم‌ترین اقدام کنترل وضعیت سلامت دانشجویان است تا مورد حادی نباشد که نیاز به پیگیری ویژه و درمان داشته باشد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha