• دوشنبه / ۷ آذر ۱۴۰۱ / ۱۲:۱۱
  • دسته‌بندی: خوزستان
  • کد خبر: 1401090704253
  • خبرنگار : 50300

سرپرست سازمان نوسازی مدارس خوزستان مطرح کرد

در سازه مدرسه‌ها باید به دنبال تنوع باشیم / لزوم کاهش مدت پروژه‌های خیرساز

در سازه مدرسه‌ها باید به دنبال تنوع باشیم / لزوم کاهش مدت پروژه‌های خیرساز
عکس از آرشیو

ایسنا/خوزستان سرپرست اداره‌کل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس خوزستان با تاکید بر توجه به نوع ساخت و ساز مدرسه‌ها، گفت: در سازه‌های مدرسه‌ها باید به دنبال تنوع باشیم و نظارت بیشتری بر پروژوه‌های خیرساز شود و تعهد بیشتری وجود داشته باشد زیرا این انتظار خیرین است.

محمد سعیدی‌پور امروز هفتم آذرماه در جلسه مجمع خیرین مدرسه‌ساز خوزستان، اظهار کرد: خیرین مدرسه‌ساز استان خوزستان زبانزد و پیشگام هستند و ما برای جذب خیرین باید چند دستور را در کار داشته باشیم؛ کار با خیرین نیاز به اعتمادسازی دارد و باید از ثروت‌شان به درستی امانت‌داری کنیم.

به گزارش ایسنا، وی افزود: ما در دولت باید درست عمل کنیم و به همان میزان که خیر مدرسه‌ساز کمک می‌کند و ثروت می‌آورد، ما نیز باید به همان میزان تکمیل پروژه‌های نیمه تمام را در اولویت قرار دهیم.

سرپرست اداره‌کل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس خوزستان گفت: در تامین اعتبار پروژه‌های دولتی باید نظام ارزشیابی وجود داشته باشد. خیر جوان و خیر سالمند و خیری که دغدغه‌مند است یا خیری که صبور است، با هم تفاوت دارند و باید این نکات دیده شوند. با کوتاه‌تر کردن زمان تکمیل پروژه‌ها نیز می‌توان اعتمادسازی کرد.

سعیدی‌پور با تاکید بر توجه به نوع ساخت و ساز مدرسه‌ها، افزود: در سازه‌های مدرسه‌ها باید به دنبال تنوع باشیم و نظارت بیشتری بر پروژه‌های خیرساز شود و تعهد بیشتری وجود داشته باشد زیرا این انتظار خیرین است. خیرین مدرسه‌ساز برای موجودیت خود تلاش نمی‌کنند بلکه به دنبال تمدن‌سازی و هویت‌بخشی هستند و اگر قرار است فرهنگی شکل بگیرد، اینجا شکل می‌گیرد و در مدرسه‌سازی، پیوست فرهنگی وجود دارد.

انتهای پیام  

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha