جام جهانی

  • سه‌شنبه / ۱۵ آذر ۱۴۰۱ / ۰۹:۴۴
  • دسته‌بندی: زنجان
  • کد خبر: 1401091509697
  • منبع : نمایندگی زنجان

رئیس اداره راه‌وشهرسازی شهرستان‌‎های ماه‌نشان و ایجرود:

 ۲۳۰ هکتار از اراضی ملی ماه‌نشان تسهیل شده است

 ۲۳۰ هکتار از اراضی ملی ماه‌نشان تسهیل شده است

ایسنا/زنجان رئیس اداره راه‌وشهرسازی شهرستان‌های ماه‌نشان و ایجرود گفت: حدود ۲۳۰ هکتار از اراضی ملی داخل محدوده و حریم شهر ماهنشان تسهیل شده است.

به گزارش ایسنا و به نقل از پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی (زنجان)، محمدحسن عباسی با اشاره به پروژه‌های حوزه راه‌سازی در شهرستان‌های ماهنشان و ایجرود، اظهار کرد: محور زنجان به ایجرود چهار بانده، تکمیل و به بهره‌برداری رسیده و ادامه طرح از شهر زرین‌آباد به سمت بیجار تعریض و بهسازی می‌شود.

وی ابراز کرد: همچنین پروژه محور زنجان، دندی به تکاب در پنج قطعه پیمان‌سپاری شده و در دست اجرا است که قطعه اول به طول ۱۵ کیلومتر به بهره‌برداری رسیده و قطعات ۳ و ۴ واریانت چایلو در حال ساخت است و همچنین قطعه پنجم به طول ۱۵ کیلومتری شهر دندی به شرکت ساخت و توسعه راه‌های تهران جهت تکمیل و پیمان‌سپاری تحویل شده است.

رئیس اداره راه‌وشهرسازی شهرستان ماه‌نشان و ایجرود، به استحصال اراضی ملی شهر حلب در حدود ۵۰ هکتار اشاره کرد و گفت: پیگیر اخذ سندهای این اراضی هستیم که پس از آن در توسعه شهر مورد استفاده قرار گیرد. در شهر زرین‌آباد شهرستان ایجرود اراضی ملی داخل محدوده نداریم.

عباسی با بیان اینکه برای همه اراضی ملی شهرستان ماه‌نشان و ایجرود سند تک‌برگی صادر شده است، افزود: همچنین حدود ۲۳۰ هکتار از اراضی ملی داخل محدوده و حریم شهر ماه‌نشان تسهیل شده است.

وی با بیان اینکه متاسفانه در شهرستان ایجرود اراضی ملی داخل محدوده نداریم و در این میان به دنبال خرید و یا تهاتر زمین هستیم، تصریح کرد: برای اجرای طرح اقدام ملی مسکن در شهرستان ایجرود و حلب پس از تامین زمین مراحل تحویل زمین به بنیاد مسکن انجام می‌شود.

رئیس اداره راه‌وشهرسازی شهرستان‌های ماهنشان و ایجرود، با بیان اینکه شهرستان ماهنشان و ایجرود دارای شهرهایی با جمعیت زیر ۲۰ هزار نفر خانوار هستند و متولی ساخت مسکن در این شهرستان‌ها بر عهده بنیاد مسکن است، متذکر شد: در شهرستان ماهنشان زمین مورد نیاز برای ادامه روند ساخت مسکن متقاضیان در اختیار متقاضیان در اختیار بنیاد مسکن قرار گرفته است.

عباسی یادآور شد: در شهر زرین‌آباد شهرستان ایجرود پیگیر تامین زمین هستیم که بعد از تهاتر با همکاری شهرداری و اداره بنیاد مسکن این شهرستان هماهنگی‌های لازم انجام می‌شود تا برای متقاضیان این شهرستان هم مسکن ساخته شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha