• پنجشنبه / ۱۷ آذر ۱۴۰۱ / ۱۴:۰۹
  • دسته‌بندی: زنجان
  • کد خبر: 1401091711537
  • خبرنگار : 50163

کاهش تولی‌گری دولت رویکرد نظام است

کاهش تولی‌گری دولت رویکرد نظام است

ایسنا/زنجان استاندار زنجان گفت: کاهش تولی‌گری دولت رویکرد نظام است.

همزمان با سفر یک‌روزه استاندار زنجان به شهرستان ابهر ظهر امروز (۱۷ آذر ماه)، با حضور جمعی از مسئولان نخستین سالن ورزشی استان زنجان ویژه معلولان، در یک آموزشگاه  شهر ابهر افتتاح  شد.

محسن افشارچی در آیین افتتاح این سالن ورزشی با بیان اینکه رویکرد نظام کاهش تولی‌گری دولت است، تصریح کرد: جهت‌گیری دولت نیز در خصوص پروژه و دارایی‌های نیمه‌کاره، کاهش تولی‌گری است.

وی با تاکید بر ضرورت بهره‌مندی آحاد مختلف جامعه از امکانات دولتی، متذکر شد: باید زمینه‌ای فراهم شود تا افراد بیشتری از ظرفیت اماکن و فضاهای دولتی، بهره‌مند شوند.

مدیر کل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان زنجان نیز در این مراسم، عنوان کرد: سالن ورزشی آموزشگاه پویا ویژه معلولان با ۸۸۲ متر مربع طی حدود ۲ سال ساخته شد.

حمیدرضا اسلامی با بیان اینکه برای احداث این سالن چهار و نیم میلیارد تومان هزینه شده است، تاکید کرد: ۲ میلیارد تومان از این هزینه‌ها از محل کمک‌های خیرین بوده است.

وی با بیان اینکه حمایت خیرین در این پروژه بسیار ارزشمند است، اظهار کرد: فاز دوم توسعه فضای ورزشی این آموزشگاه، احداث زمین چمن مصنوعی است که در دست اجرا قرار دارد.

به گزارش ایسنا، مجتمع آموزشی پویا ویژه دانش آموزان با نیازهای ویژه در شهرستان ابهر بوده که ۱۰۰ دانش‌آموز از مقطع پیش‌دبستانی تا متوسطه حرفه‌ای را تحت پوشش قرار داده است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha