جام جهانی

  • جمعه / ۱۸ آذر ۱۴۰۱ / ۱۱:۲۶
  • دسته‌بندی: فرامنطقه ای
  • کد خبر: 1401091811850
  • خبرنگار : 71661

احتمال وضع تحریم‌های جدید آمریکا علیه مسکو و پکن

احتمال وضع تحریم‌های جدید آمریکا علیه مسکو و پکن

گزارش‌ها حاکی است که آمریکا قصد دارد امروز (جمعه) با ادعای نقض حقوق بشر در پکن و مسکو، تحریم‌های جدیدی علیه چین و روسیه اعلام کند.

به گزارش ایسنا، روزنامه وال‌استریت ژورنال به نقل از منابع آگاه اعلام کرد، در این تحریم‌ها، افرادی که هدف تحریم قرار دارند دارایی‌های خود در حوزه‌های قضایی آمریکا را از دست داده و اجازه ورود به آمریکا یا مبادله تجاری با این کشور را ندارند.

این تحریم‌ها همچنین چندین نهاد مرتبط با صنعت دفاعی روسیه و همچنین شرکت‌های مرتبط با ماهیگیری چین در اقیانوس آرام را هدف می‌گیرند.

ممکن است در این تحریم‌ها از قانون مگنیتسکی استفاده شود.

پس از آنکه یک حسابدار روس که دولت مسکو را به فساد متهم کرده بود، در زندان از دنیا رفت، آمریکا در سال ۲۰۱۲ قانون مگنیتسکی را تصویب کرد. این قانون در سال ۲۰۱۶ گسترده‌تر شد و به آمریکا این اختیار را داد تا با اتهام نقض حقوق بشر، کشورهای مختلف را تحریم کند.

پیش از این انگلیس و کانادا هم قوانین مشابهی تصویب کرده‌اند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha