• شنبه / ۱۹ آذر ۱۴۰۱ / ۱۱:۲۷
  • دسته‌بندی: خراسان شمالی
  • کد خبر: 1401091912372
  • خبرنگار : 50346

پرداخت ۱۶۲ میلیاردی تسهیلات اشتغال‌زایی توسط صندوق کارآفرینی خراسان شمالی

پرداخت ۱۶۲ میلیاردی تسهیلات اشتغال‌زایی توسط صندوق کارآفرینی خراسان شمالی

ایسنا/خراسان شمالی رئیس صندوق کارآفرینی امید در خراسان شمالی از پرداخت ۱۶۲ میلیارد تومانی تسهیلات اشتغال‌زایی توسط این صندوق طی ۸ ماهه امسال خبر داد.

هادی رضازاده، در گفت‌وگو با ایسنا، با اشاره به اینکه طی ۸ ماهه امسال ۱۶۲ میلیارد تومان در قالب ۹۳۲ فقره تسهیلات اشتغال‌زایی پرداخت شده است، اظهار کرد: از این مبلغ ۱۲۵ میلیارد تومان از محل تبصره ۱۸، پنج میلیارد تومان برای نامه‌های سفر ریاست جمهوری به استان و مابقی نیز تفاهم‌نامه‌های استانی با سایر سازمان‌ها پرداخت شده است.

وی با بیان اینکه ۳۵ درصد از تعهدات صندوق در سفر ریاست جمهوری به استان پرداخت شده است، افزود: از ۱۷ طرح اقتصادی که قرار بود حمایت کنیم ۶ طرح حمایت شده و بقیه طرح‌ها نیز در حال بررسی است.

رضازاده با تأکید براینکه ۳۵ درصد از تسهیلات پرداخت شده به بانوان و ۲۷ درصد به جوانان اختصاص پیدا کرده است، ادامه داد: بیشترین کسب و کارهای حمایت شده در حوزه صنایع دستی و کشاورزی بوده است. به علت اشباع شدن بانک کشاورزی مقرر شد که ۸ طرح در حوزه مرغ‌داری‌ها نیز توسط صندوق حمایت شود که پرداخت تسهیلات به ۴ طرح انجام شده است.

رئیس صندوق کارآفرینی امید خراسان شمالی با اشاره به اینکه پرداخت تسهیلات طی ۸ ماهه امسال سه برابر سه سال گذشته بوده است، تصریح کرد: طی سال‌های گذشته نیز ۳۸ طرح بوم‌گردی و گردشگری استان از تسهیلات صندوق بهره‌مند شده‌اند.

وی با اشاره به اینکه ۷۲ طرح با ۵۰ میلیارد تومان اعتبار نیز در نوبت دریافت تسهیلات هستند، اضافه کرد: صندوق کارآفرینی امید خراسان شمالی آمادگی دارد که با تمام سازمان‌ها همکاری کند و با تلفیق اعتبارات، تسهیلات ۴ درصد به افراد ارائه شود.

رضازاده با بیان اینکه نظارت به طرح‌های دریافت‌ کننده تسهیلات از سمت صندوق و سازمان مربوطه انجام می‌شود، اضافه کرد: تاکنون ۲ درصد از تسهیلات ارائه شده انحراف داشته که در این شرایط کل منابع به همراه جریمه آن بازگشت می‌خورد.

رئیس صندوق کارآفرینی امید خراسان شمالی در پایان تصریح کرد: در نظر داریم بسته‌های تشویقی برای مشتریان خوش حساب خود در نظر بگیریم تا سایر مشتریان نیز به پرداخت به موقع سر رسیدهای خود کوشا باشند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha