• سه‌شنبه / ۲۲ آذر ۱۴۰۱ / ۱۱:۲۵
  • دسته‌بندی: کرمانشاه
  • کد خبر: 1401092214735
  • منبع : نمایندگی کرمانشاه

۵۶ کیلو هروئین در"کنگاور" کشف شد

۵۶ کیلو هروئین در"کنگاور" کشف شد

ایسنا/کرمانشاه فرمانده انتظامی استان کرمانشاه از انهدام باند توزیع مواد مخدر و کشف ۵۶ کیلوگرم هروئین در شهرستان "کنگاور" خبر داد. 

سردار "علی اکبر جاویدان" اظهار کرد: پس از اطلاع ماموران انتظامی "کنگاور" از اینکه اعضاء یک باند قاچاق مواد مخدر قصد انتقال مقدار قابل توجهی مواد مخدر به داخل شهرستان را دارند، رسیدگی به موضوع در دستور کار قرار گرفت.

وی ادامه داد: ماموران پلیس مبارزه با مواد مخدر "کنگاور" با همراهی ماموران ایستگاه بازرسی شهید زنگنه موفق به شناسایی خودرو پژو ۴۰۵ اعضای باند شده و پس از مدتی تعقیب و گریز آن را متوقف و بازرسی های لازم را به عمل آوردند.

فرمانده انتظامی استان کرمانشاه افزود: در این بازرسی ۵۶ کیلوگرم هروئین خالص که به شکل ماهرانه‌ای در داخل خودرو جاساز شده بود، کشف شد.

جاویدان با اشاره به دستگیری یکی از قاچاقچیان مواد مخدر، از تلاش برای دستگیری دیگر اعضای باند خبر داد.

وی در پایان مبارزه با پدیده قاچاق خصوصا مواد مخدر را از اولویت‌های کار پلیس کرمانشاه عنوان و خاطرنشان کرد: کشفیات مواد در سال جاری نسبت به مدت مشابه سال قبل بیش از ۱۰ درصد رشد داشته است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha