• سه‌شنبه / ۲۲ آذر ۱۴۰۱ / ۱۸:۴۲
  • دسته‌بندی: خراسان شمالی
  • کد خبر: 1401092215148
  • خبرنگار : 50046

دبیر شورای مبارزه با مواد مخدر خراسان شمالی:

اعتیاد تبدیل به یک مسئله عادی در جامعه شده است

اعتیاد تبدیل به یک مسئله عادی در جامعه شده است

ایسنا/خراسان شمالی دبیر شورای مبارزه با مواد مخدر خراسان شمالی گفت: متاسفانه اعتیاد تبدیل به یک مسئله عادی در جامعه شده است.

نجفی در گفت و گو با ایسنا، اظهار کرد: یکی از عللی که موجب شده تا این مسئله در جامعه عادی شود، شکستن قبح و زشتی آن است.

وی با تاکید بر اینکه دوباره باید این مسئله در جامعه زشتی و بدی خود را به دست آورد، افزود: باید در این زمینه کارهای فرهنگی و تبلیغی لازم انجام شود.

نجفی در پاسخ به این سوال که برنامه دبیرخانه شورای مبارزه با مواد مخدر برای انجام فعالیت های فرهنگی چه اقداماتی است؟ گفت: هنوز برنامه مشخصی برای انجام فعالیت های پیشگیری وجود ندارد و در حال برگزاری جلساتی با نهاد و دستگاه هایی همچون آموزش و پرورش هستیم تا برنامه ریزی های لازم صورت گیرد.

وی تاکید کرد: مبارزه با مواد مخدر باید یک امر مردمی و تبدیل به یک مطالبه عمومی شود.

دبیر مبارزه با مواد مخدر خراسان شمالی تصریح کرد: در واقع برای مبارزه با مواد مخدر در هر منطقه ای باید به صورت محلی اقدام کرد.

وی افزود: مصرف مواد مخدر طبق شیوع شناسی انجام شده در سال ۹۴، ۷.۲۱ درصد است که نسبت به میانگین کشوری ۲ درصد بالاتر است.

نجفی ادامه داد: سن آغاز اعتیاد در خراسان شمالی ۳۳ سال بوده و این در حالی است که میانگین کشوری ۲۴ سال است.

وی تاکید کرد: برای انجام برنامه ریزی های دقیق تر باید دوباره شیوع شناسی جدید صورت گیرد تا با وضعیت فعلی بتوان اقدامات پیشگیرانه را انجام داد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha