• چهارشنبه / ۲۳ آذر ۱۴۰۱ / ۰۶:۳۴
  • دسته‌بندی: جهان ورزش
  • کد خبر: 1401092315253
  • خبرنگار : 90111

دالیچ: مسی بسیار خوب ظاهر شد/ می‌خواهم به کار خود ادامه دهم

دالیچ: مسی بسیار خوب ظاهر شد/ می‌خواهم به کار خود ادامه دهم

سرمربی تیم ملی فوتبال کرواسی از شکست برابر آرژانتین ناراحت است.‌او به ستایش از مسی پرداخت و تاکید کرد که تیمش برای کسب مقام سوم تلاش خواهد کرد.

به گزارش ایسنا و به نقل از اسپورت ، تیم ملی فوتبال کرواسی در دیدار برابر آرژانتین نمایش ضعیفی داشت و با سه گل شکست خورد.

زلاتکو دالیچ در نشست خبری بعد از بازی گفت: بازی سختی بود. مسی عملکرد بسیار خوبی از خود نشان داد و سهم بسزایی در کسب این پیروزی داشت. بد شانس بودیم. باید این بازی را فراموش کنیم و نهایت تلاش خود را به کار گیریم تا در بازی رده بندی به پیروزی دست پیدا کنیم.

سرمربی تیم ملی فوتبال کرواسی ادامه داد: به بازیکنان گفتم سرشان را بالا بگیرند و به خود  افتخار کنند. آنها باید روحیه و انگیزه خود را حفظ کنند. ما می‌توانستیم به مراتب بهتر از این ظاهر شویم اما این فوتبال است و گاهی اوقات همه چیز بر وفق مراد نیست. ما ناامید نمی شویم و به دیدار رده بندی فکر می‌کنیم.

دالیچ در ادامه صحبت های خود گفت: جام جهانی قطر پایان یک نسل از فوتبال کرواسی بود. بعضی از بازیکنان به خاطر سن و سال زیاد نمی توانند با تیم بمانند و بعد از یورو ۲۰۲۴ جدا می شوند.

او درباره اعتراض به داوری گفت: من نمی توانم به داوری اعتراض کنم و عملکرد داور را قبول می کنم هر چند که مشکلاتی وجود داشت.

دالیچ درباره جدایی و یا ادامه همکاری گفت: من با فدراسیون فوتبال کرواسی قرارداد دارم و به کار خود تا یورو ۲۰۲۴ ادامه خواهم داد.

انتهای پیام 

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha