• شنبه / ۲۶ آذر ۱۴۰۱ / ۱۰:۱۱
  • دسته‌بندی: فرامنطقه ای
  • کد خبر: 1401092617169
  • خبرنگار : 90057

در گفتگوی تلفنی؛

کرملین: پوتین دیدگاه روسیه را در مورد اوکراین به مودی ارائه کرد

کرملین: پوتین دیدگاه روسیه را در مورد اوکراین به مودی ارائه کرد

کرملین اعلام کرد، ولادیمیر پوتین، رئیس‌جمهور روسیه طی تماسی به نارندرا مودی، نخست‌وزیر هند، «ارزیابی‌های اساسی» از درگیری در اوکراین ارائه کرد، هر دو طرف از همکاری‌های رو به رشد دوجانبه ابراز رضایت کردند.

به گزارش ایسنا، رویترز به نقل از دفتر مودی گفت که مودی درخواست خود را برای گفتگو و دیپلماسی به عنوان تنها راه پیش‌ روی در درگیری تکرار کرده است.

مودی اظهارات مشابهی را در اجلاس سران سازمان همکاری شانگهای در ماه سپتامبر بیان کرده بود، او خطاب به پوتین گفت "دوران امروز دوران جنگ نیست".

کرملین در بیانیه‌ای اعلام کرد که پوتین به درخواست مودی ارزیابی خود را از درگیری‌ها ارائه کرده است.

در این بیانیه آمده است که رهبران از سطح بالای همکاری در "مشارکت استراتژیک ممتاز" خود ابراز خرسندی کردند و در مورد چشم انداز همکاری دو کشور در زمینه هایی مانند سرمایه گذاری، انرژی، کشاورزی، حمل و نقل و لجستیک گفتگو کردند.

هند از زمانی که تحریم های غرب ناشی از تهاجم روسیه به اوکراین در فوریه، خرید نفت و گاز روسیه را به شدت کاهش داد، به خریدار اصلی انرژی روسیه تبدیل شده است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha