• شنبه / ۲۶ آذر ۱۴۰۱ / ۱۰:۵۰
  • دسته‌بندی: جهان ورزش
  • کد خبر: 1401092617205
  • خبرنگار : 71572

سرخوشی مدافع کرواسی از مهار موفقیت‌آمیز مسی

سرخوشی مدافع کرواسی از مهار موفقیت‌آمیز مسی

مدافع تیم ملی کرواسی با این که نتوانست در بازی مقابل آرژانتین عملکرد خوبی داشته باشد اما می‌گوید حالا می‌تواند برای کودکانش از مهار مسی بگوید.

به گزارش ایسنا، جاسکو گواردیول، مدافع تیم ملی فوتبال کرواسی عملکرد بسیار درخشانی در جام جهانی ۲۰۲۲ داشت و یکی از بهترین بازیکنان پست خودش در این رقابت‌ها بود.

گواردیول با وجود جام جهانی خوبی که پشت سر گذاشته، در دیدار نیمه نهایی مقابل آرژانتین نتوانست از پس لیونل مسی بربیاید تا جایی که فوق ستاره آرژانتینی در صحنه گل سوم، مدافع کرواسی را به طور کامل محو کرد و پاس گلش به خولین آلوارز را فرستاد.

گواردیول با این که شب سختی مقابل مسی داشت، از عملکرد خودش راضی بوده و در گفت‌وگو با اکسپرس گفت: بازی مقابل مسی حتی با وجود این که فصل گذشته در باشگاه‌های‌مان مقابل هم بازی کرده بودیم، تجربه بسیار خوبی بود. مسی‌ای که در تیم‌ ملی آرژانتین با او بازی کردم،‌ بازیکن بسیار متفاوتی از مسی پاری‌سن‌ژرمن بود.

او ادامه داد: من حتی با این که مقابل آرژانتین شکست خوردیم از بازی با آرژانتین خوشحالم. من امروز و فردا می‌توانم به فرزندانم بگویم که توانسته‌ام مسی را ۹۰ دقیقه مهار کنم. امیدوارم دفعه بعدی مسی را شکست دهیم.

گواردیول در حال حاضر عضو تیم لایپزیش آلمان و یکی از اهداف نقل و انتقالات زمستانی چلسی است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha