• شنبه / ۲۶ آذر ۱۴۰۱ / ۱۰:۵۲
  • دسته‌بندی: خراسان رضوی
  • کد خبر: 1401092617212
  • خبرنگار : 50084

ادامه باخت‌های سریالی نماینده خراسان رضوی در لیگ برتر فوتبال بانوان

ادامه باخت‌های سریالی نماینده خراسان رضوی در لیگ برتر فوتبال بانوان

ایسنا/خراسان رضوی باخت‌های متوالی تیم کیان نیشابور باعث شده تا این تیم همچنان در پایین جدول قرار داشته‌باشد.

تیم فوتبال بانوان کیان نیشابور، تنها نماینده خراسان رضوی در لیگ برتر فوتبال بانوان وضعیت بدی دارد و هر هفته با شکست به حضور در مسابقات ادامه می‌دهد. آنها تنها به لطف حضور بادرود تهران، تیم بدون امتیاز لیگ، در قعر جدول قرار نگرفته‌اند.

کیان در پایان هفته هشتم با تنها ۳ امتیازی که از شکست بادرود اندوخته، در رده نهم جدول ۱۰ تیمی لیگ برتر قرار گرفته و با تیم هشتم جدول ۴ امتیاز فاصله دارد.

تنها پیروزی کیان در فصل جاری رقابت‌ها، در هفته دوم رقم خورد و از آن روز، تاکنون این تیم در هر ۶ بازی بعدی خود طعم شکست را چشیده است. آنها در آخرین بازی خود هم مقابل پیکان با نتیجه ۳ بر ۰ شکست خوردند. سارا قمی ۲ بار در این بازی موفق شد دروازه کیان را باز کند.

سنگین‌ترین شکست تیم کیان در این رقابت‌ها اما هفته قبل در مصاف با سپاهان رقم خورد. نماینده خراسان رضوی در این بازی با نتیجه تحقیرآمیز ۱۰ بر ۰ مغلوب شد.

کیان نیشابور در ادامه این رقابت‌ها، جمعه ۲ دی‌ماه در خانه پذیرای تیم قدرتمند خاتون بم خواهدبود. تیمی که ۲۲ امتیازی است و فقط به دلیل تفاضل گل کمتر نسبت به نماینده سیرجان در رده دوم جدول قرار دارد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha