• شنبه / ۲۶ آذر ۱۴۰۱ / ۱۱:۱۲
  • دسته‌بندی: خوزستان
  • کد خبر: 1401092617243
  • خبرنگار : 50300

سرپرست سازمان نوسازی مدارس:

درها برای ورود گروه‌های جهادی متخصص به آموزش و پرورش باز است

درها برای ورود گروه‌های جهادی متخصص به آموزش و پرورش باز است

ایسنا/خوزستان سرپرست سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس با اشاره به امکان واگذاری پروژه‌های کوچک به گروه‌های جهادی گفت: درها برای ورود گروه‌های جهادی متخصص به آموزش و پرورش باز است.

حمیدرضا خان‌محمدی در نشستی با جهادگران خوزستان که امروز (۲۶ آذرماه) در اهواز برگزار شد، اظهار کرد: در نقطه اوجی که قرار بود برداشت اقتصادی صورت گیرد، اتفاقات اخیر رخ داد و چالش‌هایی ایجاد شد و از طرف دیگر افزایش حقوق‌ها را داشتیم. دولت و مجلس در این موضوعات دچار گرفتاری است، اما گشایش در راه است. اینجا ۲۵۰ میلیارد تومان برای محرومیت‌زدایی گذاشتیم که تخصیص آن صفر است؛ البته این رقم برای پروژه‌های نیمه تمام است.

به گزارش ایسنا، وی افزود: برای پروژه‌های نیمه تمام، خیرسازی از دولت طلب داریم. در مردادماه مشکل مطالبات معلمان را داشتیم و با همه گرفتاری‌های مالی،‌ موضوع حل شد.

سرپرست سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس گفت: در ساختار آموزش و پرورش برای اولین بار، قرارگاه جهادی عدالت تربیتی که به همه وجوهات آموزش و پرورش می‌پردازد تشکیل شده و قرار است همه دستگاه‌های مرتبط با آموزش و پرورش به انضمام نمایندگان گروه‌های جهادی، حداقل هفته‌ای یک بار جلسه داشته باشند.

وی افزود: در خصوص واگذاری پروژه‌های کوچک مقیاس به گروه‌های جهادی، پروژه‌های زیر ۱۰۰ میلیون تومان را می‌شود واگذار کرد. آموزش و پرورش بساط خود را باید در اختیار گروه‌های جهادی قرار دهد و درها برای ورود گروه‌های جهادی متخصص به آموزش و پرورش باز است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha