• شنبه / ۲۶ آذر ۱۴۰۱ / ۱۴:۴۴
  • دسته‌بندی: البرز
  • کد خبر: 1401092617514
  • خبرنگار : 50024

رنگ کرونایی ۶ شهرستان استان البرز آبی است

رنگ کرونایی ۶ شهرستان استان البرز آبی است

ایسنا/البرز رییس دانشگاه علوم پزشکی البرز گفت: خوشبختانه طی دو هفته گذشته هیچ بیماری بر اثر ابتلای قطعی به کرونا جان خود را از دست نداده است.

شهرام صیادی در گفت وگو با ایسنا با اشاره به آخرین رنگ بندی کرونایی در البرز اظهار کرد: به جز اشتهارد که در وضعیت زرد قرار دارد، طی هفته‌های گذشته رنگ سایر شهرستان‌ها آبی بوده است.

وی ادامه داد: خوشبختانه طی دو هفته گذشته هیچ بیماری بر اثر ابتلای قطعی به کرونا جان خود را از دست نداده است.

وی با اشاره به اینکه در حال حاضر۵۵ بیمار در مراکز درمانی استان بستری هستند، گفت: تعداد مراجعان حضوری روزانه به مراکز درمانی استان نیز به حدود ۵۰۰ نفر رسیده است.

این مسئول با اشاره به ضرورت تزریق دز یادآور واکسن افزود: کسانی که حدود شش ماه از آخرین دز واکسنی که تزریق کرده‌اند گذشته، باید حتما دز یادآور تزریق کنند.

صیادی اضافه کرد: تمام پایگاه‌های سلامت استان میزبان واجدین شرایط برای تزریق دز یادآور هستند.

وی در پاسخ به وضعیت تامین واکسن هم توضیح داد: خوشبختانه سبد واکسن‌های استان تکمیل است و هیچ مشکلی در این زمینه وجود ندارد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha