• چهارشنبه / ۳۰ آذر ۱۴۰۱ / ۱۲:۱۸
  • دسته‌بندی: باشگاه دانشجویان
  • کد خبر: 1401093020572
  • منبع : باشگاه دانشجویان

نشست مجازی «اصول کنترل کیفیت در صنایع غذایی» برگزار می‌شود

نشست مجازی «اصول کنترل کیفیت در صنایع غذایی» برگزار می‌شود

انجمن‌هاای علمی دانشجویی مهندسی صنایع غذایی دانشگاه‌های جهرم، ارومیه و دانشگاه تهران دوره‌ای مجازی با عنوان «اصول کنترل کیفیت در صنایع غذایی» را برگزار می‌کند.

به گزارش باشگاه دانشجویان ایسنا، این دوره با حضور دکتر پرویز استخر ـ دکتری تخصصی مهندسی صنایع غذایی، داود سلیمانی ـ کارشناس ارشد کنترل کیفیت مواد غذایی و میلاد کمالی ـ کارشناس ارشد مهندسی صنایع غذایی در روزهای پنجشنبه اول دی ماه ـ ساعت ۱۵ تا ۱۹ و جمعه دوم دی ماه ـ ساعت ۹ تا ۱۳ برپا می‌شود.

«شرح وظایف مدیر کنترل کیفیت و تقلبات صنایع غذایی»، «نمونه‌برداری و برچسب‌گذاری مواد غذایی» و «ارزیابی حسی در صنایع غذایی»، مطالبی است که در این دوره تدریس می‌شود و علاقه‌مندان برای شرکت در آن و کسب اطلاعات بیشتر به شناسه @food_science_teh پیام دهند.
انتهای پیام
 

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha