• پنجشنبه / ۱ دی ۱۴۰۱ / ۱۴:۳۱
  • دسته‌بندی: لرستان
  • کد خبر: 1401100100261
  • خبرنگار : 50310

رئیس مؤسسه روایت سیره شهدا:

دشمن به دنبال ضربه زدن به نظام جمهوری اسلامی است

دشمن به دنبال ضربه زدن به نظام جمهوری اسلامی است

ایسنا/لرستان رئیس مؤسسه روایت سیره شهدا گفت: امروز دشمن با سیاه‌نمایی به دنبال ضربه زدن به اصل نظام بوده و می‌خواهند بین مردم و نظام جمهوری اسلامی فاصله بیندازند.

حجت‌الاسلام‌والمسلمین محمدمهدی ماندگاری، سی‌ام آذرماه در مراسم گرامیداشت شهدای مدافع امنیت و شهید گمنام دانشگاه علامه طباطبایی که در دانشگاه فرهنگیان پردیس علامه طباطبایی(ره) لرستان برگزار شد، با گرامیداشت یا و خاطره شهدا به ویژه شهدای مدافع امنیت استان، اظهار کرد: دشمن می‌خواهد دارایی ما را تحقیر کنند، باید در برابر توطئه‌های دشمن هوشیار بود که آن را از دست ندهیم.

وی افزود: دُری که در جمهوری اسلامی و این نظام الهی داریم، عشق به خدای متعال و ولایت است، باید از این دُر محافظت کرد.

ماندگاری با اشاره به اینکه امروز دشمنان جمع شدند که مردم و جوانان از جمهوری اسلامی فاصله بگیرند و به نظام ضربه بزنند، عنوان کرد: نباید فریب توطئه‌های دشمن را بخوریم.

رئیس مؤسسه روایت سیره شهدا با اشاره به اینکه عزت، محبوبیت، شهرت و قدرت نزد خدای متعال است، گفت: اگر می‌خواهیم به این ویژگی‌ها دست یابیم باید بندگی خدای متعال را به جای آوریم و فریب وسوسه‌های شیطانی را نخوریم.

وی با اشاره به اینکه آمریکا در طول تاریخ همواره خود را ثابت کرده و هرگز قابل اعتماد نیست، گفت: هرگز نباید به این شیطان بزرگ اعتماد کرد.

ماندگاری اظهار کرد: دُر عالم هستی بندگی خدای متعال است و نظام جمهوری اسلامی زیر چتر بندگی و ولایت خدای متعال است، شهدای فراوانی در کل کشور برای حفاظت این دُر خون خود را تقدیم کردند و باید قدردان خون شهدا باشیم.   

رئیس مؤسسه روایت سیره شهدا با اشاره به اینکه کسانی که شعار غربی‌ها را به اسم آزادی زن سر می‌دهند، می‌خواهد زنان و دختران را به بیراهه و گمراهی بکشاند، یادآور شد: در اسلام حضرت فاطمه زهرا(س) الگو و اسوه زنان جامعه اسلامی است و پیروی از سبک زندگی فاطمی خنثی کننده توطئه دشمنان است.

وی ادامه داد: این نظام به استناد آیات قرآن از اعتقادات و ارزش‌های دینی دفاع کرده و توانسته ۴۴ سال پرچم ولایت را حفظ، انقلاب را به جهان صادر و از اعتقادات و مرزهای خود دفاع کند.

ماندگاری با اشاره به اینکه نظام جمهوری اسلامی قدرت دفاع از حرم اهل بیت(ع) را دارد، این نظام دُر و موفق بوده، گفت: این نظام زیر پرچم ولایت است و باید از این نظام محافظت و مراقبت کرد.

رئیس مؤسسه روایت سیره شهدا با اشاره به اینکه امروز دشمن با دروغ پراکنی و سیاه‌نمایی می‌خواهد به نظام ضربه بزند، عنوان کرد: در این راه باید مجاهدت و مراقبت کرد که به نظام آسیبی وارد نشود و در دفاع از نظام جمهوری اسلامی استقامت داشت.   

وی با اشاره به اینکه مشکلاتی وجود دارد، تأکید کرد: اما باید مراقب باشیم اعتراض ما به اغتشاش تبدیل نشود و اعتراض باید بر مبنای منطق، استدلال و قاعده باشد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha