• چهارشنبه / ۷ دی ۱۴۰۱ / ۱۰:۲۵
  • دسته‌بندی: باشگاه دانشجویان
  • کد خبر: 1401100703702
  • منبع : باشگاه دانشجویان

در نشستی دانشجویی بررسی می‌شود:

اصول و مکانیسم‌های نگهداری مواد غذایی

اصول و مکانیسم‌های نگهداری مواد غذایی

انجمن علمی دانشجویی صنایع غذایی و تغذیه دانشکده علوم پزشکی مراغه، جلسه مجازی «اصول و مکانیسم‌های نگهداری مواد غذایی» را برگزار می‌کند.

به گزارش باشگاه دانشجویان ایسنا، این برنامه با تدریس مرتضی جمشید عینی (دکترای تخصصی صنایع غذایی و مدرس دانشگاه) نهم دی ماه ساعت ۹ برپا می‌شود.

«بررسی مکانیسم فساد در مواد غذایی»، «تکنیک‌های مرسوم نگهداری مواد غذایی (روش حذف آب، خشک کردن، سرد کردن، انجماد، دود دادن، تبخیر و تغلیظ، کنسروسازی، تخمیر، پاستوریزاسیون و...)» و «روش‌های نوین نگهداری مواد غذایی (پرتودهی، فناوری فشار بالا، اولتراسونیک، پلاسمای سرد، فناوری چند مانع و تکنولوژی هردل)» سرفصل‌های این دوره است و علاقه‌مندان برای شرکت در آن و کسب اطلاعات بیشتر می‌توانند با شماره ۰۹۱۲۴۹۴۶۵۹۰ تماس بگیرند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha