• یکشنبه / ۱۱ دی ۱۴۰۱ / ۱۳:۰۱
  • دسته‌بندی: همدان
  • کد خبر: 1401101106296
  • خبرنگار : 50240

راهیابی «مانداک» به چهل و یکمین جشنواره بین‌المللی تئاتر فجر

راهیابی «مانداک» به چهل و یکمین جشنواره بین‌المللی تئاتر فجر
عکس تزئینی است

ایسنا/همدان نمایش «مانداک» به نویسندگی و کارگردانی محمد قاسمی به عنوان نمایش برگزیده جشنواره منطقه‌ای انتخاب شد و به چهل و یکمین جشنواره بین‌المللی تئاتر فجر راه یافت.

به گزارش ایسنا و به نقل از روابط عمومی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان همدان، جشنواره تئاتر منطقه‌ای با حضور ۱۷ در استان کرمانشاه برگزار و نماینده استان همدان در این جشنواره موفق به کسب عناوین برتر در بخش‌های مختلف شد.

در بخش طراحی لباس زهره جلیلی‌معز، طراحی نور فرشته‌ آقارضی، طراحی صحنه محمدقاسمی و موسیقی سجاد و جبار غفوری برای این نمایش حائز رتبه برتر شدند و محمد قاسمی در بخش بازیگری مرد و نویسندگی هم رتبه سوم را به خود اختصاص داد.

در بخش کارگردانی هم محمدقاسمی برای نمایش مانداک رتبه برتر را کسب کرد و این نمایش به عنوان نمایش برگزیده جشنواره منطقه‌ای، به چهل و یکمین جشنواره بین‌المللی تئاتر فجر راه یافت.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha