• سه‌شنبه / ۱۳ دی ۱۴۰۱ / ۱۷:۵۰
  • دسته‌بندی: خوزستان
  • کد خبر: 1401101308380
  • منبع : نمایندگی خوزستان

قاتل اعضای خانواده اهوازی دستگیر شد  

قاتل اعضای خانواده اهوازی دستگیر شد  

ایسنا/خوزستان رئیس پلیس آگاهی خوزستان گفت: قاتلی که سال گذشته چهار نفر از اعضای یک خانواده را در اهواز به قتل رسانده بود، توسط پلیس آگاهی خوزستان دستگیر شد. 

سرهنگ سیروس دریکوند اظهار کرد: به دنبال وقوع یک فقره تیرانداری منجر به قتل چهار نفر از اعضای یک خانواده در ۲۲ شهریورماه سال گذشته در یکی از مناطق اهواز بلافاصله موضوع به صورت ویژه در دستور کار کارآگاهان پلیس آگاهی قرار گرفت. 

به گزارش ایسنا به نقل از پایگاه خبری پلیس، وی با اشاره به اینکه کارآگاهان دایره مبارزه با قتل پلیس آگاهی استان خوزستان از همان لحظات اولیه با انجام تحقیقات گسترده پلیسی در این ارتباط دو نفر که در قتل معاونت داشتند را دستگیر کردند، افزود: با تلاش مستمر و شبانه‌روزی ماموران پلیس آگاهی، مخفیگاه قاتل در شهرستان شوش شناسایی شد. 

رئیس پلیس آگاهی خوزستان گفت: کارآگاهان پلیس آگاهی با اخذ نیابت قضایی و طی عملیات منسجم و غافلگیرانه، متهم را امروز در مخفیگاهش دستگیر کردند. 

سرهنگ دریکوند با بیان اینکه در این عملیات یک قبضه سلاح کلاش به کار گرفته شده در صحنه قتل از محل اختفای متهم به همراه ۲۸ تیر جنگی کشف شد، افزود: در تحقیقات انجام شده و با توجه به مستندات جمع‌آوری شده متهم صراحتا به قتل چهار نفر و مجروحیت دو نفر دیگر اعتراف و انگیزه خود را اختلاف قبلی عنوان کرد. 

وی گفت: متهم پس از تشکیل پرونده تحویل مراجع قضائی شد. 

انتهای پیام 

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha