• چهارشنبه / ۱۴ دی ۱۴۰۱ / ۱۰:۵۷
  • دسته‌بندی: آذربایجان شرقی
  • کد خبر: 1401101408787
  • خبرنگار : 50256

رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی آذربایجان شرقی:

راه و منش سردار سلیمانی پس از شهادت همچنان ادامه دارد

راه و منش سردار سلیمانی پس از شهادت همچنان ادامه دارد

ایسنا/آذربایجان شرقی رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی آذربایجان شرقی با اشاره به ویژگی‌های شخصیتی سردار سلیمانی در دوره حیات وی، خاطرنشان کرد: راه و منش و روحیات این شهید بزرگوار حتی پس از شهادت نیز ادامه دارد.

دکتر اصغر عابدزاده، چهارشنبه، 14 دیماه، در مراسم گرامیداشت یاد و خاطره سردار شهید حاج قاسم سلیمانی در سازمان جهاد دانشگاهی آذربایجان شرقی، تاکید کرد: شهادت انسان بزرگواری چون سردار سلیمانی در ایران اسلامی نه اول و نه آخرین شهادت است و چه انسان‌های بزرگواری که در گوشه گوشه خاک کشورمان به شهادت رسیده‌اند.

به گزارش ایسنا، وی افزود: جای خالی قاسم سلیمانی‌ها را پر کردن کار راحتی نیست اما اقتضای زمان باعث می‌شود تا دشمنانمان، وجود چنین انسان‌های بزرگواری را تحمل نکنند و اینگونه با کشیدن نقشه‌هایی آن‌ها را حذف کنند اما روحیه، اعتقادات و راه و روش این انسان‌های بزرگوار پس از شهادت نیز ادامه دارد.

وی تاکید کرد: وظیفه امروز ما زنده نگه داشتن یاد و خاطره شهدا است و ثواب این کار نیز کمتر از شهادت نیست زیرا زنده نگه داشتن یاد شهدا در واقع ادامه دادن راه آن‌ها محسوب می‌شود.

راه و منش سردار سلیمانی پس از شهادت همچنان ادامه دارد

فرهنگ ایثار و شهادت ضامن بقای جامعه است

مهندس علی اصغر فاتحی‌فر، سرپرست سازمان جهاددانشگاهی آذربایجان‌ شرقی نیز با اشاره به ارتباط مقام معظم رهبری با مردم، گفت: ممکن است برخی از مسئولان‌ در برقراری ارتباط با مردم مشکل داشته باشند اما رهبر معظم انقلاب طی چهار دهه اخیر نشان داده‌اند که همچنان با مردم همراه بوده و این ارتباط پیوسته ادامه دارد.

وی با تاکید بر این‌که تا زمانی که فرهنگ ایثار و شهادت در جمهوری اسلامی ایران جاری باشد، این نظام نیز پایدار خواهد بود، اظهار کرد: تمامی اقشار و انواع توده‌های مردمی طی دوران اخیر نشان دادند که همچنان فرهنگ ایثار و شهادت در کشور ما ادامه داشته است.

فاتحی فر، با بیان اینکه جهاد دانشگاهی استان، به واسطه شهدای خود، بنیه‌ی محکم و ریشه‌های تنومندی دارد، گفت: هر سال در ۲۷ دی ماه یاد و خاطره شهدای جهاددانشگاهی گرامی داشته می‌شود.

وی با بیان این‌که جهاددانشگاهی آذربایجان شرقی، ۲۲ شهید را تقدیم ایران اسلامی کرده است، ادامه داد: این فرهنگ ایثار و شهادت، بنیه جهاددانشگاهی را تقویت کرده و جهادگران دانشگاهی با فعالیت‌های جهادی خود، کارها را در کمترین زمان ممکن و با حداقل هزینه‌ها به پیش می‌برند.

سرپرست سازمان جهاد دانشگاهی آذربایجان شرقی، در ادامه سخنانش با تاکید بر این‌که متاسفانه در حوزه "سواد رسانه‌ای" غفلت کرده‌ایم و باید با تمام توان در این رابطه کار کنیم، ادامه داد: جهاددانشگاهی استان در رابطه با ارتقای سواد رسانه‌ای برنامه‌ای تدوین کرده و اعلام آمادگی کرده‌ایم که می‌توانیم با تولید محتوا و تربیت مربی سواد رسانه‌ برای مدارس و دانشگاه‌ها، در راستای جهاد تبیین و ارتقای سواد رسانه‌ای گام برداریم.

راه و منش سردار سلیمانی پس از شهادت همچنان ادامه دارد

شهید سلیمانی باعث شد تا اسلام در دنیا بلندآوازه شود

حجت‌الاسلام علیزاده، مسئول نهاد نمایندگی ولی فقیه در دانشگاه علمی کاربردی آذربایجان شرقی نیز در این مراسم با بیان این‌که انقلاب اسلامی ایران در راه رسیدن به آرمان‌های خود گام برمی‌دارد، افزود: انقلاب اسلامی در اهداف کلان خود پیشرفت بسیاری کرده و حتی شاخصه‌های قدرت را تغییر داده است اما در اهداف خرد مثل اقتصاد هنوز توفیقی به دست نیاورده است.

وی ادامه داد: انقلاب اسلامی ایران را در ابتدا فقط به عنوان یک فرهنگ تلقی می‌کردند اما اکنون این انقلاب منجر به مواجهه تمدن لیبرال-دموکراسی غرب با تمدن اسلامی شده است. محاسبات دشمن نیز که یک نگاه ایدئولوژیک به انقلاب اسلامی داشت،‌ در این خصوص اشتباه از آب درآمد به طوری که شهید مطهری در کتاب خود گفته است: اعتقاد ایرانیان به اسلام را باید در لایه‌های عمیق آن دید در حالی که دشمن فقط به ناهنجاری‌های سطحی جامعه توجه دارد.

علیزاده، اظهار کرد: ما مکتب شهید سلیمانی را که سرباز مکتب امام راحل و اهل بیت (ع) بوده است را بزرگ می‌شماریم اما باید بدانیم که سردار سلیمانی یک شخصیت دست نیافتنی نیست و هر یک از جوانان و نوجوانان امروز ما می‌توانند یک سردار سلیمانی باشند.

وی خاطرنشان کرد: سردار سلیمانی با جهاد خود، جبهه محور مقاومت و نیروهای اسلام را به هم متصل کرد و باعث شد تا اسلام در دنیا بلندآوازه شود که کاری بسیار ارزشمند است.

راه و منش سردار سلیمانی پس از شهادت همچنان ادامه دارد

راه و منش سردار سلیمانی پس از شهادت همچنان ادامه دارد

راه و منش سردار سلیمانی پس از شهادت همچنان ادامه دارد

راه و منش سردار سلیمانی پس از شهادت همچنان ادامه دارد

راه و منش سردار سلیمانی پس از شهادت همچنان ادامه دارد

راه و منش سردار سلیمانی پس از شهادت همچنان ادامه دارد

راه و منش سردار سلیمانی پس از شهادت همچنان ادامه دارد

راه و منش سردار سلیمانی پس از شهادت همچنان ادامه دارد

راه و منش سردار سلیمانی پس از شهادت همچنان ادامه دارد

راه و منش سردار سلیمانی پس از شهادت همچنان ادامه دارد

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha