• چهارشنبه / ۱۴ دی ۱۴۰۱ / ۱۳:۰۳
  • دسته‌بندی: البرز
  • کد خبر: 1401101408992
  • خبرنگار : 50024

زیرسویه جدید کرونا با مشکلات گوارشی خود را نشان می‌دهد

زیرسویه جدید کرونا با مشکلات گوارشی خود را نشان می‌دهد

ایسنا/البرز سخنگوی ستاد کرونای البرز گفت: زیرسویه جدید کرونا با علائمی مثل استفراغ، مشکلات گوارشی، دردهای شکمی و تب بروز می‌کند.

احمد مهدوی در گفت و گو با ایسنا با اشاره به افزایش تعداد مراجعان سرپایی به مراکز درمانی البرز اظهار کرد: در مقایسه با هفته گذشته این آمار افزایش داشته و به حدود ۷۰۰ نفر در روز رسیده است.

وی با بیان اینکه حدود دو درصد از این مراجعان به کرونا مبتلا هستند، گفت: خوشبختانه با توجه به اینکه جمعیت زیادی از واجدین شرایط کشور، دز اول و دوم خود را تزریق کرده و یا به کرونا مبتلا شده‌اند، پادتن مقابله با این ویروس در بدنشان وجود دارد و حتی اگر مجددا کرونا بگیرند هم خفیف خواهد بود.

وی اضافه کرد: برای بالا رفتن ایمنی عمومی از مردم تقاضا می‌شود با حساسیت بیشتری نسبت به تزریق دز سوم واکسن کرونا اقدام کنند.

این مسئول در ادامه با اشاره به اینکه هنوز موردی از ابتلا به زیر سویه جدید امیکرون در البرز مشاهده نشده، گفت: این زیر سویه با علائمی مثل استفراغ، مشکلات گوارشی، دردهای شکمی و تب بروز می‌کند.

سخنگوی ستاد کرونای البرز اضافه کرد: خوشبختانه هر چند قدرت انتشار این زیرسویه بالا است ولی شدت بیماری زایی آن بسیار کمتر از موارد قبلی است.
وی گفت: استفاده از مایعات، استراحت و مصرف میوه و سبزیجات تازه برای کسانی که به این زیرسویه مبتلا شده‌اند، توصیه می‌شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha