• چهارشنبه / ۱۴ دی ۱۴۰۱ / ۱۵:۲۴
  • دسته‌بندی: آذربایجان شرقی
  • کد خبر: 1401101409170
  • منبع : نمایندگی آذربایجان شرقی

شهردار:

ظرفیت‌های هویتی و تاریخی تبریز قابل احیا است

 ظرفیت‌های هویتی و تاریخی تبریز قابل احیا است

ایسنا/آذربایجان شرقی شهردار تبریز با تاکید بر ضرورت تعریف چرخه اقتصادی مطلوب برای شهر، ظرفیت‌های هویتی و تاریخی گذشته را قابل احیا دانست.

 یعقوب هوشیار، چهارشنبه، 14 دیماه، در نشست علمی بررسی امکانات امروز اقتصاد ایران برای توسعه شهر تبریز، با بیان اینکه در سال جاری حوزه سرمایه‌گذاری در تبریز احیا شده، حمایت اعضای شورای اسلامی شهر در این موضوع را موثر ارزیابی کرد.

وی در عین حال سرمایه‌گذاری را به عنوان یکی از بخش‌های حوزه مطالعات، ضروری دانست و افزود: مسیر حرکت و نقشه طراحی شده باید مبتنی بر علم و دانش باشد تا نتیجه خوبی به همراه داشته باشد.

وی گفت: برای نخستین بار در شهرداری تبریز حساب ذخیره را در بین کلانشهرها مصوب کردیم که بر اساس آن، سه درصد درآمد شهرداری در امور سرمایه‌گذاری هزینه می‌شود.

هوشیار با اعلام اینکه شهرداری تبریز سال آینده همایش بین‌المللی سرمایه‌گذاری را برگزار می کند، یادآور شد: امسال همایش ملی و منطقه‌ای سرمایه‌گذاری توسط شهرداری تبریز برگزار شده و سال آینده نیز همایش بین‌المللی برگزار می‌شود.

وی با بیان اینکه باید چرخه اقتصادی مطلوب برای شهر تعریف شود، ادامه داد: در این همایش، همه حوزه‌ها از جمله اشتغال و فرهنگ و همچنین دیگر حوزه‌هایی که می‌تواند زندگی افراد را تغییر دهد، مدنظر قرار می‌گیرد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha