• چهارشنبه / ۱۴ دی ۱۴۰۱ / ۱۸:۲۸
  • دسته‌بندی: کهگیلویه و بویراحمد
  • کد خبر: 1401101409277
  • منبع : نمایندگی کهگیلویه و بویراحمد

معاون استاندار خبر داد

جشنواره سراسری نماز فجر تا فجر در کهگیلویه و بویراحمد برگزار می‌شود

جشنواره سراسری نماز فجر تا فجر در کهگیلویه و بویراحمد برگزار می‌شود

ایسنا/کهگیلویه و بویراحمد معاون سیاسی امنیتی و اجتماعی استانداری کهگیلویه و بویراحمد گفت: جشنواره سراسری علمی، پژوهشی، فرهنگی، هنری و ادبی نماز فجر تا فجر در استان برگزار می‌شود.

سیدجواد هاشمی مهر روز چهارشنبه ۱۴ دی ماه ۱۴۰۱ در نشست هماهنگی برگزاری جشنواره نماز در استان افزود: این جشنواره به عنوان یک رویداد بزرگ فرهنگی و اثرگذار برگزار می شود.

وی اظهار کرد: با توجه به مظلومیت نماز برگزاری این جشنوار در ترویج و توسعه فرهنگ نورانی نماز با استفاده از ابراز هنر در گسترش فعالیت‌های فرهنگی و هنری قطعا از بزرگترین حرکت فرهنگی خواهد بود.

معاون سیاسی امنیتی و فرهنگی استانداری کهگیلویه و بویراحمد خاطرنشان کرد: از مهم‌ترین اهداف برگزاری این جشنواره مهم که با موضوع نماز برگزار می‌شود می‌توان به شناسایی و تجلیل از فعالان حوزه آثار نمایشی و مکتوب نماز و حمایت و پشتیبانی مادی و معنوی از آثار فاخر حوزه نماز اشاره کرد.

هاشمی‌مهر با تاکید بر اینکه تلاش می کنیم اجلاسیه سراسری نماز در استان به بهترین شکل برگزار شود، تصریح کرد:اشاعه فرهنگ اقامه نماز یک تکلیف همگانی بوده که نیازمند تبیین و انتشار نگرش‌ها و ارزش‌ها و بستر سازی دارد.

وی ادامه داد: ترویج و تبیین فرهنگ و مفاهیم نماز دراثر گذاری و کاربردی آن بر سطوح مختلف فردی، خانواده، اجتماع و جامعه و در بحش های سیاسی، اقتصادی، علمی و نمادهای بنیادین گفتمان انقلاب اسلامی و به خصوص برای قشر جوان و نوجوان اثرگذاری بالایی خواهد داشت.

معاون سیاسی امنیتی و اجتماعی استانداری با تاکید بر اینکه تلاش کنیم تا این جشنواره به بهترین شکل برگزار شود تصریح کرد: گستره این جشنواره باید فراگیر باشد و تاثیر گذاری آن علاوه بر عموم مردم بر نسل نو و بویژه کنشگران و فعالین عرصه دین و فرهنگ بیشتر باشد.

هاشمی مهر تاکید کرد: دستگاه‌های اجرایی متولیان و مجریان این جشنواره را حمایت و پشتیبانی کنند تا به شایستگی و نحو مطلوبی برگزار شود.

همچنین حجت الاسلام رضا قاسمی، مدیر ستاد اقامه نماز استان کهگیلویه و بویراحمد نیز اهداف این جشنواره را ترویج، تعمیق و توسعه فرهنگ اقامه نماز عنوان کرد و اظهار داشت: ظرفیت شناسی وظرفیت سازی و در تبیین کارکردهای فریضه نماز با بهره‌گیری از ظرفیت آحاد جامعه عنوان کرد.

وی افزود: حمایت و پشتیبانی مادی و معنوی از تولید فکر، ایده و محصول پیرامون نماز و معرفی الگوهای موفق و تجلیلی و تقدیر از آثار برتر نماز از دیگر اهداف این جشنواره مهم فرهنگی و معنوی در استان است.

قاسمی مخاطبان این جشنواره را در دو بخش کودکان و دانش آموزان سه تا هشت سال و بزرگسالان از ۱۸ سال به بالا شامل دانش آموزان، کودکان، دانشجویان، طلاب، فرهنگیان، هنرمندان، پژوهشگران، اعضای هیات علمی، دانشگاها و حوزه های علمیه، فرهنگیان و مربیان عنوان کرد.

وی با بیان اینکه زمان برگزاری این جشنواره از بهمن ۱۴۰۰ تا بهمن ۱۴۰۱ است، گفت: تاکنون ۹۵۵ اثر در بخش‌های مختلف برای داوری به دبیرخانه این جشنواره ارسال شده است.

 قاسمی تصریح کرد: کهگیلویه و بویراحمد بر اساس تعداد کمی آثار دریافتی رتبه ششم کشور و به لحاظ جمعیتی رتبه دوم را کسب کرده است.

به گزارش ایسنا، وی با بیان اینکه، این جشنواره در دهه فجر در استان برگزار می شود، بیان کرد: در مراسم اختتامیه جشنواره فرهنگی و هنری نماز، نفرات و آثار برگزیده در بخش های مختلف از سوی هیأت داوران معرفی و مورد تقدیر قرار خواهند گرفت.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha