• جمعه / ۱۶ دی ۱۴۰۱ / ۱۵:۱۸
  • دسته‌بندی: البرز
  • کد خبر: 1401101610253
  • خبرنگار : 50022

امام جمعه کرج:

تلاش غرب برای از بین بردن اسلام از زمان قاجار تاکنون ادامه داشته است

تلاش غرب برای از بین بردن اسلام از زمان قاجار تاکنون ادامه داشته است

ایسنا/البرز امام جمعه کرج گفت: تلاش غرب برای از بین بردن اسلام با تبلیغ بی فرهنگی از دوره قاجار تا کنون ادامه داشته است.

به گزارش ایسنا، آیت‌الله سیدمحمد مهدی حسینی همدانی در خطبه‌های نماز جمعه ۱۶ دی ماه کرج گفت: دشمنان از سیاستهای مختلف برای تضعیف عفاف و حجاب و اسلام استفاده کرده‌اند.

آیت‌الله حسینی همدانی افزود: گروه منحرف بهاییت، روش غرب برای رخنه در فرهنگ اسلام بود و بهاییت یک آیین و دین ساخته و برنامه ریزی شده و دست ساز استعمارگران به‌خصوص انگلیس و یهودیان است.

وی ادامه داد: بهاییان اولین گروهی بودند که سازماندهی شده دست به کشف حجاب زدند و نقش اساسی در این جریان داشتند و در حوادث اخیر این افراد برخی موارد را مدیریت می کردند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha