• سه‌شنبه / ۲۰ دی ۱۴۰۱ / ۱۰:۳۸
  • دسته‌بندی: علم
  • کد خبر: 1401102013055
  • خبرنگار : 30057

تولید عسل در گریدهای دارویی و غذایی از سوی محققان کشور

تولید عسل در گریدهای دارویی و غذایی از سوی محققان کشور

یکی از شرکت‌های دانش‌بنیان مستقر در پارک دانشگاه شهید بهشتی موفق به تولید عسل در گریدهای دارویی و غذایی شد.

به گزارش ایسنا، یکی از شرکت‌های دانش‌بنیان مستقر در پارک فناوری دانشگاه شهید بهشتی، فعال در زمینه تولید انواع عسل‌ با رتبه‌های غذایی، دارویی-غذایی و دارویی، موفق به ثبت دستاوردهای علمی در زمینه فرآورده‌های زنبور عسل شد.

ثبت اختراع و کسب دانش فرایند تولید مکمل گرده گل زنبور عسل (دارای شناسنامه اصالت، سلامت، کیفیت و منشأ گیاهی) با همکاری هادی ملکی عضو هیئت علمی دانشکده علوم و فناوری زیستی و همچنین ثبت اختراع دانش فنی رتبه‌بندی و تولید عسل دارویی-درمانی (دارای اصالت، سلامت، کیفیت و منشأ گیاهی)، از دستاوردهای این واحد دانش‌بنیان است که توانسته مجوز آنها را از سازمان غذا و دارو اخذ کند. 

به نقل از روابط عمومی پارک فناوری دانشگاه شهید بهشتی، همچنین محققان این شرکت با همکاری سازمان استاندارد و اداره‌کل استاندارد تهران، در حوزه تدوین و نگارش قوانین و استانداردهای ملی و بین‌المللی در زمینه فرآورده‌های زنبور عسل اقدام کرده‌اند.

ارائه پیشنهاد ایجاد مرکز تحقیقات فرآورده‌های زنبور عسل، به عنوان یک واحد پیشران در صنعت غذایی و دارویی کشور در دانشگاه شهید بهشتی از دیگر اقدامات این محققان است که مورد تأیید و تصویب قرار گرفته است. 

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۴۰۱-۱۰-۲۰ ۱۶:۴۸

عسل بدون زنبور. مربا نامیده میشه و تولید آنزیم های زنبور مثل فتوسنتز به وسیله بشر متاسفانه ممکن نیست