• چهارشنبه / ۲۱ دی ۱۴۰۱ / ۱۷:۳۵
  • دسته‌بندی: قم
  • کد خبر: 1401102114554
  • خبرنگار : 50484

وزیر کشور برای خوشحالی قمی ها دست به موبایل شد

وزیر کشور برای خوشحالی قمی ها دست به موبایل شد

ایسنا/قم وزیر کشور در طی تماس تلفنی با شهردار یکی از کلان‌شهر تأکید کرد ۳ رام قطار به قم تخصیص پیدا کند و تا پایان امسال اخبار خوش افتتاح متروی قم به گوش مردم برسد.

احمد وحیدی امروز چهارشنبه ۲۱ دی‌ماه در جلسه‌ای با مسئولان استانی و مدیریت شهری که در سالن جلسات شهرداری قم برگزار شد، در خصوص حادثه آتش‌سوزی یکی از خودروهای آتش‌نشانی قم در شهرک شکوهیه، اظهار کرد: تمام وسایلی که برای خدمت‌رسانی استفاده می‌شوند باید بیمه شوند.
وی ادامه داد: شهرک‌های صنعتی خصوصی و دولتی باید تجهیزات لازم آتش‌نشانی را داشته باشند تا کم‌تر شاهد بروز اتفاقات این‌چنینی باشیم.
گفتنی است، وحیدی وزیر کشور در طی تماس تلفنی با شهردار یکی از کلان‌شهر تأکید کرد ۳ رام قطار به قم تخصیص پیدا کند و تا پایان امسال اخبار خوش افتتاح متروی قم به گوش مردم برسد.
انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha