سرهنگ محمد روهنا، فرمانده انتظامی شهرستان اسفراین با اعلام اینکه یک فقره تصادف در اسفراین، ۳ کشته و ۲ مجروح داشته است، اظهارکرد: شب گذشته در پی اعلام وقوع یک فقره تصادف در محور «دولت آباد به گراتی» بلافاصله مأموران به همراه دیگر نیروهای امدادی برای بررسی حادثه به محل اعزام شدند.
فرمانده انتظامی شهرستان اسفراین گفت: با حضور مأموران در صحنه و بررسی های اولیه مشاهده شد یک دستگاه سواری پژو ۴۰۵ بهشدت با یک دستگاه کامیون برخورد کرده که در این حادثه متأسفانه ۳ نفر در دم فوت و ۲ نفر دیگر نیز مجروح و راهی بیمارستان شدند.
به نقل از معاونت اجتماعی فرماندهی انتظامی خراسان شمالی، وی بابیان اینکه کارشناس پلیسراه علت این تصادف را انحراف به چپ از سوی سواری ۴۰۵ اعلام کرد، به رانندگان هشدار داد از عجله و شتاب بیمورد حین رانندگی خودداری و برای حفظ سلامتی خود و همسفران به قوانین رانندگی احترام بگذارند تا شاهد چنین حوادث دلخراش نباشیم.
انتهای پیام



نظرات