• شنبه / ۲۴ دی ۱۴۰۱ / ۱۵:۱۸
  • دسته‌بندی: خراسان شمالی
  • کد خبر: 1401102416331
  • خبرنگار : 50046

فرماندار:

ساعت کار نانوایی ها در بجنورد تغییر کرد

ساعت کار نانوایی ها در بجنورد تغییر کرد

ایسنا/خراسان شمالی فرماندار بجنورد از تغییرساعت کاری نانوایی ها در این شهرستان برای مدیریت مصرف گاز خبر داد.

باقرپور در گفت و گو با ایسنا اظهار کرد: نانوایی های سطح شهرستان از روز یکشنبه (فردا) تا آخر هفته همچنان برای تامین نان مردم به صورت دو شیفت پخت می کنند اما ساعت فعالیت آن ها برای کنترل افت فشار گاز، تغییر کرده است.

وی افزود: براین اساس، نانوایی های سطح شهرستان از روز یکشنبه ۲۵ دی ماه تا روز جمعه ۳۰ دی ماه به صورت دو شیفت، صبح از ساعت ۸ تا ۱۱ و بعد از ظهر از ساعت ۱۴ تا ۱۷.۳۰ پخت می کنند.

باقرپور خاطرنشان کرد: از همشهریان تقاضا می‌ شود نسبت به تهیه نان مورد نیاز روزانه در این دو شیفت اقدام کنند.

به گزارش ایسنا، سرپرست دفتر مدیریت بحران استانداری خراسان شمالی نیز از پیش بینی و تدابیر لازم برای دایر شدن ۴ باب نانوایی سیار در استان خبر داده است.

به گفته رجایی نیا،۵۰ تن آرد برای زمان بحران ذخیره سازی شده و ذخیره آرد بحران مناسب است و در این باره، نگرانی از این حیث وجود ندارد.

وی بیان کرد: سوخت جایگزین خبازی های روستاهای بزرگ استان نیز توزیع شده و اهالی روستاهای استان نیز در کنار روستاهای تحت پوشش آن ها مشکلی از این بابت ندارند. 

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha