ابراهیم مسجدی یکی از شرکت کنندگان در بخش نهایی مسابقات قرآن کریم (بخش معارفی) در قم است که در گفت وگو با ایسنا گفت: بنده ابراهیم مسجدی از شهرستان داراب استان فارس ۳۹ساله متولد داراب در خانوادهای مذهبی و فرهنگی به دنیا آمدم.
وی افزود: با عنایت الهی لیسانس مهندسی نرمافزار فوق لیسانس مهندسی فناوری اطلاعات گرایش تجارت الکترونیک و هم اکنون دانشجوی دکترای کامپیوتر گرایش نرم افزار هستم.
وی گفت: با عنایت الهی از زمان تحصیل دوران ابتدایی در مسابقات قرآن و نهجالبلاغه شرکت داشته و با توفیق الهی حایز رتبه های اول دوم مسابقات در سطح استان فارس در دوران تحصیلات راهنمایی و دبیرستان گردیدم.
این فعال قرآنی اظهارکرد: در مرحله اول فضای مناسب و مذهبی خانواده و در مرحله بعد دوستان مومن و متدین زمان تحصیل راهنمایی و دبیرستان در این زمینه موثر بوده است.
وی در پاسخ به این سوال که محیط منزل چگونه می تواند به رشد استعدادهای قرآنی کمک کند یادآورشد: والدین می توانند با ارایه جلوه های دوست داشتنی از فضای مذهبی همچون مساجد و هیات مذهبی در نهادینه ساختن روح تعبد و بندگی در کودکان موثر باشند. امروزه توجه کمتری به این منابع ارزشمند از سوی عموم جامعه مشاهده می شود که به نظر بنده بی اطلاعی عموم از زیبایی های فراوان این منابع دلیل این مطلب می باشد که تلاش و کوشش بیشتر سازمان های تاثیرگذار مانند صدا و سیما را می طلبد.
وی گفت: متاسفانه در دانشگاه و حوزه به این منابع به عنوان متون درسی و نه به عنوان یک نقشه راه و کیمیا ی سعادت نگریسته می شود.
وی افزود: معارف بی نظیر این کتب دینی دوای درد های جامعه ما در تمام دوران هاست
وی در پایان در پاسخ به این سوال که چه پیشنهادی برای برگزاری بهتر مسابقات قرآن کریم دارید گفت: برگزاری مجازی این دوره از مسابقات از بهترین نقاط قوت این دوره از مسابقات است که لازم است از دست اندرکاران این امر کمال تشکر را داشته باشم.
گفتنی است، چهل و پنجمین دوره مسابقات کشوری قرآن کریم در بخش معارف قرآن کریم، نهج البلاغه و صحیفه سجادیه به میزبانی شهر مقدس قم از هشتم تا یازدهم ۱۴۰۱ در سالن همایش امامزاده شاه سید علی علیه السلام در حال برگزاری است.
انتهای پیام



نظرات