جشنواره فجر

  • یکشنبه / ۹ بهمن ۱۴۰۱ / ۰۸:۴۹
  • دسته‌بندی: سیستان و بلوچستان
  • کد خبر: 1401110906331
  • خبرنگار : 50339

صعود زمستانه کوهنوردان استان بر بام تفتان

صعود زمستانه کوهنوردان استان بر بام تفتان

ایسنا/سیستان و بلوچستان صعود زمستانه و موفقیت آمیز کوهنوردان سیستان وبلوچستان به تفتان بام شرق ایران در شرایط جوی برف و مه و دمای حسی منفی ۲۳ درجه سانتیگراد و سرعت باد ۴۵ کیلومتر بر ساعت انجام شد.

حسین عیسی ریگی سرپرست گروه کوهنوردی پاشپاد خاش در گفت وگو با ایسنا گفت: اعضای باشگاه کوهنوردی ورنابلوچ و گروه پاشپاد خاش در یک برنامه منسجم و فنی توانستند در شرایط برفی و یخبندان تفتان به قله ۴۰۵۰ متری صعود کنند.

وی افزود: آتشفشان تفتان یکی از قله های طرح سیمرغ در فدراسیون کوهنوردی است که کوهنوردان باید به این قله صعود کنند و در زمان برف و یخ برفراز قله تفتان بتوانند توانمندی خود را به نمایش بگذارند و در شرایط اضطراری و کمک به سایر هموطنان آمادگی لازم را کسب کنند.

وی بیان کرد: هم اینک بارش برف جلوه زیبایی به طبیعت بخشیده و اکثر کوهنوردان را به خودش جذب می‌کند، اما وجود شرایط جوی و دمای منفی و باد شدید هر کوهنوردی در زمستان و در این شرایط نمی‌تواند صعود کند و باید قدرت و توانایی و تجهیزات مخصوص صعود رو داشته باشند.

عیسی زهی ادامه داد: باعث افتخار است که کوهنوردان استانمان از باشگاه ورنابلوچ سراوان و اعضای گروه پاشپاد خاش با قدرت و توانایی و با کمترین تجهیزات موفق شدند به قله تفتان صعود نمایند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha