• چهارشنبه / ۱۲ بهمن ۱۴۰۱ / ۲۰:۲۶
  • دسته‌بندی: لرستان
  • کد خبر: 1401111210046
  • خبرنگار : 50176

فرماندار سلسله:

اردوی راهیان نور حاوی برکات فرهنگی بسیاری برای دانش آموزان است

اردوی راهیان نور حاوی برکات فرهنگی بسیاری برای دانش آموزان است

ایسنا/لرستان فرماندار سلسله گفت: اردوی راهیان نور حاوی برکات فرهنگی بسیاری برای دانش آموزان است.

میلاد شرفی در آیین اعزام دانش‌آموزان به اردوی راهیان نور که ۱۲ بهمن‎ماه در مدرسه دخترانه شاهد سلسله برگزار شد، با بیان اینکه ایام دهه مبارک فجر فرصتی برای تجدید بیعت مجدد با آرمان‌های امام راحل و اسلام ناب محمدی است، اظهار کرد: بدرقه دانش‌آموزان اردوی راهیان نور و اعزام سرمایه‌های این انقلاب به مناطق مقدس جنگی فرصتی مناسب برای ایجاد فضای معنوی در مدارس است.

وی با اشاره به گذشت ۴۴ سال از عمر بابرکت انقلاب اسلامی، افزود: ۴۴ سال پیش تعداد مدارس استان بسیار انگشت‌شمار بود و در روستاها نیز زیرساخت‌های لازم برای آموزش و تعلیم دانش‌آموزان وجود نداشت اما امروز به‌تنهایی در شهرستان سلسله ۲۶۱ مدرسه برای علم‌آموزی دانش‌آموزان وجود دارد.

فرماندار سلسله با اشاره به تحصیل و علم‌آموزی بیش از ۱۴ هزار دانش‌آموز توسط یک هزار و ۴۰۰ معلم در تمامی مقاطع تحصیلی در شهرستان سلسله، اضافه کرد: امروز ما به جرات می‌توانیم ادعا کنیم که نرخ بی‌سوادی کشور در حال صفر شدن است.

شرفی با اشاره به فرمایش مقام معظم رهبری که اگر می‌خواهید برکات انقلاب اسلامی را بشمارید آن را با انقلاب‌های بزرگ دنیا مقایسه کنید، گفت: درحالی‌که تنها ۴۴ سال از عمر بابرکت انقلاب اسلامی می‌گذرد اما شاهد خدمات بسیاری به توده مردم و مستضعفان هستیم.

وی اردوی راهیان نور را حاوی برکات فرهنگی بسیاری برای دانش‌آموزان دانست و ادامه داد: با توجه به جمعیت ۱۴ هزارنفری دانش‌آموزان باید تلاش کنیم تعداد بیشتری از شهرستان به اردوی راهیان نور اعزام شوند.

فرماندار سلسله دهه مبارک فجر را فرصتی مناسب برای بیان دستاوردهای نظام دانست و افزود: این ایام فرصت مناسبی برای بیان خدمات یک‌ساله مسئولان به نظام است و در این راستا باید از ظرفیت رسانه‌ها برای بیان این دستاوردها و بازگو کردن آن‌ها به مردم بیشترین بهره را برد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha