• یکشنبه / ۱۶ بهمن ۱۴۰۱ / ۰۷:۴۹
  • دسته‌بندی: بوشهر
  • کد خبر: 1401111611679
  • خبرنگار : 50448

مدیر کل صمت استان بوشهر خبر داد:

صدور ۲۸ فقره پروانه بهره برداری صنعتی در استان بوشهر

صدور ۲۸ فقره پروانه بهره برداری صنعتی در استان بوشهر

ایسنا/بوشهر مدیر کل صنعت، معدن وتجارت استان بوشهر گفت: در سال جاری تعداد ۲۸ فقره پروانه بهره برداری صنعتی با سرمایه گذاری ۸۰ هزارو ۱۴۲ میلیارد ریال صادر شده است.

مهدی صفوی یکشنبه ۱۶ بهمن از افتتاح و بهره برداری واحد صنعتی تولید رب گوجه فرنگی با ظرفیت سالیانه ۴۵۰۰ تن در استان بوشهر خبرداد و اظهار کرد: به مناسبت گرامیداشت دهه مبارک فجر انقلاب اسلامی مجتمع صنایع غذایی پدیدار تولید کننده رب گوجه فرنگی در زمینی به مساحت ۱۵ هزار مترمربع با سرمایه گذاری حدود ۶۰۰ میلیارد ریال و اشتغال مستقیم ۵۰ نفر و غیر مستقیم ۱۰۰۰ نفر واقع در شهرک صنعتی دیر با حضور استاندار، معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری، فرماندار شهرستان دیر، رئیس اداره صمت دیر و دیگر مسئولین در تاریخ ۱۴ بهمن ماه ۱۴۰۱ مورد افتتاح و بهره برداری رسمی قرار گرفت.

وی با اشاره به بهره برداری واحدهای صنعتی استان عنوان کرد: در سال جاری تعداد ۲۸ فقره پروانه بهره برداری صنعتی با سرمایه گذاری ۸۰ هزارو ۱۴۲ میلیارد ریال همراه با اشتغال بیش از ۸۵۰ نفر از سوی اداره کل صمت استان بوشهرصادر شده است.

مدیر کل صمت استان بوشهر با اشاره به سخنان ارزشمند مقام معظم رهبری " حرکت تولیدی در کشور باید ادامه پیدا کند و موانع تولید از سرراه تولید برداشته شود " تصریح کرد: با توجه به تعدد صدور جواز تاسیس طرح‌های صنعتی در سطح استان پیش بینی می‌شود با کمک و همراهی بیشتردر برخی از دستگاه‌های اجرایی مرتبط بتوانیم تعداد قابل توجه‌ای از طرح‌ها که در حال تکمیل عملیات اجرایی و دارای پیشرفت فیزیکی بالای ۶۰ درصد هستند را سریع‌تر به بهره برداری برسند.

صفوی خاطر نشان کرد: برنامه‌ها و اقدامات متعددی نظیرجلسات کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید، تسهیلات رونق تولید، پیگیری مستمر موضوعات تولیدکنندگان از طریق مرکز کشور و ... در راستای ایجاد و توسعه بنگاه‌های تولیدی در استان در حال انجام است که توانسته بخشی از مسائل و مشکلات واحدهای صنعتی را مرتفع کند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha