سید محمد رضا سیدحسینی افزود: با افتتاح و شروع به فعالیت این طرح ها ۶۸۸۰ تن به تولید گوشت مرغ و۲۷۰۰ تن به تولید تخم مرغ در استان اضافه شده و ظرفیت نهایی گوشت مرغ استان به ۶۱ هزارتن ارتقا یافت .
وی تصریح کرد: با شروع تولید واحدهای فوق ۸۰ درصد نیاز گوشت مرغ استان سیستان و بلوچستان تامین خواهد شد.
وی افزود: از ابتدای دولت سیزدهم که طرح توسعه واحدهای مرغداری در سیستان و بلوچستان آغاز شد ضریب خوداتکایی استان به تولید گوشت مرغ ۳۰ درصد بوده است .
انتهای پیام
نظرات