• سه‌شنبه / ۹ اسفند ۱۴۰۱ / ۲۲:۴۱
  • دسته‌بندی: خوزستان
  • کد خبر: 1401120907010
  • خبرنگار : 50228

عضو هیات مدیره باشگاه:

آقای نصیرزاده نتیجه گرفتن در هر شرایطی دور از اخلاق است

آقای نصیرزاده نتیجه گرفتن در هر شرایطی دور از اخلاق است

ایسنا/خوزستان عضو هیات مدیره باشگاه نفت آبادان از مذاکره مدیرعامل باشگاه تراکتور با بازیکن این تیم در حین رفتن به رختکن بعد از اتمام بازی به شدت انتقاد کرد.

روح اله محمدی در گفت و گو با ایسنا، اظهارکرد: آقای نصیرزاده مدعی اخلاق و قانون مداری بر چه اساسی بعد از بازی با بازیکن ما در زمین چمن مذاکره می کنید؟ چرا اخلاق ورزشی،حرفه ای و انسانی را زیر پا می گذارید، در حالی که ۹ بازی دیگر مانده و نفت شرایط نامناسبی دارد. به عنوان یک خوزستانی به جای این که کمک کنید، بازیکن ما را هوایی می کنید؟ آن از بیانیه خلاف واقع قبل از بازی و تحت فشار قراردادن تیم داوری و فدراسیون، این هم از حرکت غیراخلاقی و غیر حرفه ای تان بعد از بازی.

وی بیان کرد: باشگاه نفت آبادان قطعا تخلف شما را پیگیری می کند و از مدیرعامل تراکتور به کمیته انضباطی فدراسیون شکایت می کند.

عضو هیات مدیره باشگاه نفت آبادان گفت: آقای نصیرزاده چرا از شب گذشته و شب قبل از بازی شروع به حاشیه سازی کردید؟ بهتر است بدانید نتیجه گرفتن در هر شرایطی دور از اخلاق است.

محمدی عنوان کرد: مردم آبادان رفتار خلاف عرف و اخلاق و قانون شما و حاشیه سازی ها را فراموش نخواهند کرد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha