• یکشنبه / ۲۱ اسفند ۱۴۰۱ / ۱۳:۲۴
  • دسته‌بندی: هرمزگان
  • کد خبر: 1401122114925
  • منبع : نمایندگی هرمزگان

رئیس مرکز هم اندیشی استادان و نخبگان در دانشگاه‌های کشور:

باید به این باور برسیم که ما می توانیم

باید به این باور برسیم که ما می توانیم

ایسنا/هرمزگان رئیس مرکز هم اندیشی استادان و نخبگان نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه های کشور گفت: بازدید اساتید دانشگاهی از شرکت مهمی چون ایزوایکو و انعکاس پیشرفت ها و موفقیت های این مجموعه به دانشجویان سبب امیدآفرینی در جامعه می شود.

حجت الاسلام والمسلمین محمدنژاد  صبح امروز (۲۱ اسفندماه) با اشاره به بازدید بیش از ۱۴۰ نفر اساتید دانشگاه که مسئولیت رسانه استادی را در سراسر کشور به عهده دارند،اظهار کرد: حضور ما در این مجموعه برای ما افتخار بزرگی بود که در این شرکت و کشور، مهندسین دلسوز وطن در حال فعالیت هستند و آنچه که شنیدیم سه کشتی بسیار عالی در این شرکت ساخته شده، همچنین کشتی های در سطوح عادی و متوسط بوجود آمده که برای کشور افتخار و عزت را به ارمغان آورده است.

محمدنژاد تصریح کرد: تجهیزات این کشتی ها بسیار به روز و پیشرفته اند، اساتید دانشگاهی وقتی این پیشرفت ها را برای دانشجویان خود منعکس می‌کنند، از این طریق طالبان دانش در مجموعه های بزرگ آموزشی کشور متوجه می‌شوند که کشور مقتدر ما امروز تا چه اندازه، پتانسیل پیشرفت دارد که با وجود مهندسین داخلی و دلسوز کشور خود این اتفاق به منصه ظهور می‌رسد.

وی بیان کرد: در سال جاری حدود ۴ هزار نفر از دانشجویان سراسر کشور از این مجموعه بزرگ بازدید کردند و این به تنهایی نشان دهنده این است که بتوانیم پیشرفت خود را برای جوانان امروز، منعکس کنیم. بنابراین این انعکاس باعث ایجاد امید و امیدآفرینی در جامعه نیز می‌شود که بسیار حائز اهمیت است.

رئیس مرکز هم اندیشی استادان و نخبگان نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه های کشور، تشریح کرد: یک نکته مهمی که در این حوزه حائز اهمیت و قابل احساس در این مجموعه می باشد، این است که متاسفانه بعضی از مسئولین با اطلاع از اینکه چنین وضعیت و پتاسیل عظیمی در حوزه کشتی سازی همچون ایزوایکو در کشور وجود دارد با پیمانکاران خارجی و با هزینه های گزاف قرارداد می بندند که جای بسی تامل و تاسف دارد.

وی خاطرنشان کرد: این اتفاق به صورتی است که به دیگران عدم خودباوری و اتکا به نیرو و توان داخل را نشان می دهد و کشورهای خارجی در برابر صنعت های بزرگ ما برداشت بد می کنند، پس توجه به بیانات رهبری در حوزه اتکا به نیروی داخلی، در این زمینه باید صورت بگیرد و ما باید به این باور برسیم که ما می توانیم و اتفاقا این شرکت هم نشان داده است که حتی در اوج تحریم ها نیز امکان پیشرفت و رشد وجود دارد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha