• سه‌شنبه / ۲۳ اسفند ۱۴۰۱ / ۲۰:۳۲
  • دسته‌بندی: خراسان شمالی
  • کد خبر: 1401122316949
  • خبرنگار : 50444

آسیب‌های چهارشنبه سوری تا کنون؛

مصدومیت ۳ نفر در حوادث چهارشنبه سوری خراسان شمالی

مصدومیت ۳ نفر در حوادث چهارشنبه سوری خراسان شمالی

ایسنا/خراسان شمالی رئیس اورژانس پیش بیمارستانی و مدیر حوادث دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی از مصدومیت ۳ نفر در حوادث چهارشنبه سوری استان تا این لحظه خبر داد.

دکتر تقی دولت آبادی در گفت و گو با ایسنا اظهار کرد: تا کنون ۳ مصدومیت ناشی از انفجار و بی احتیاطی های چهارشنبه سوری در استان گزارش شده است.

وی ادامه داد: یکی از مصدومان امروز، پسری ۱۳ ساله است که از ناحیه دست دچار آسیب شده و در بیمارستان امام علی (ع) بجنورد بستری شده است.

وی افزود: این فرد مشغول آتش بازی بوده که پلاستیک ذوب شده روی ۲ دست او می ریزد و مصدومیت رخ می‌دهد.

مصدومیت ۳ نفر در حوادث چهارشنبه سوری خراسان شمالی

دکتر دولت آبادی بیان کرد: فرد دیگر نیز مردی ۳۱ ساله در شهر جاجرم است که به دلیل پرت کردن مواد محترقه درون خودرویش و انفجار ناشی از آن، از ناحیه دست مصدوم می‌شود.

وی گفت: این فرد نیز به بیمارستان جاجرم منتقل شده و تحت مداوا قرار دارد.

رئیس اورژانس پیش بیمارستانی و مدیر حوادث دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی همچنین اظهار کرد: فرد سوم نیز خانمی ۳۷ ساله است که به دلیل پرت کردن ترقه جلوی پایش دچار شکستگی پا شده و در بیمارستان بجنورد بستری است.

وی بیان کرد: خوشبختانه تا کنون قطع عضو یا فوتی در این خصوص در استان رخ نداده است اما هم استانیان درخواست داریم از رفتارهای پرخطر اجتناب کنند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha