حجتالاسلام قاسم مومنی شاد در جمع خبرنگاران با تبریک فرا رسیدن آغاز سال نو و بهار طبیعت گفت: طرح آرامش بهاری و ضیافت الهی از طرحهای فاخر اوقاف و امور خیریه در راستای خدمت رسانی مطلوب به زائران می باشد که از ۲۵ اسفندماه آغاز شده و تا سوم اردیبهشت ماه ادامه دارد.
وی با بیان اینکه بقاع متبرکه کهگیلویه و بویراحمد آماده استقبال و پذیرایی از مسافران، گردشگران و زائران نوروز ۱۴۰۲ است، افزود: بقاع متبرکه شاخص استان برای میزبانی از زائران در طرح نوروزی آرامش بهاری و ضیافت الهی ماه مبارک رمضان آمادگی کامل دارد.
حجت الاسلام مومنی شاد اظهارکرد: درطرح آرامش بهاری و ضیافت الهی بقاع متبرکه شاخص استان با توجه به امکانات و ظرفیتها در سه سطح تقسیم بندی شده اند که متناسب با زیرساختهایی که دارند خدمات بهتری به زائران و گردشگران نوروزی ارائه دهند.
وی تصریح کرد: در سطح یک امامزاده بیبیحکیمه (س)، امامزاده سید محمود قلعه رئیسی و امامزاده مختار یاسوج، ۱۰ بقعه متبرکه سطح دو و ۱۶ بقعه متبرکه در سطح سه میزبان طرح نوروزی آرامش بهاری است.
معاون فرهنگی اجتماعی اوقاف و امورخیریه استان با بیان اینکه با همکاری صدا وسیما لحظه تحویل سال نو در بقعه حرم بی بی حکیمه (س) به صورت زنده از شبکه استانی پخش خواهد شد عنوان کرد: در این ایام ۲۵ مبلغ اعزامی از قم و بومی استان در بقاع متبرکه شاخص استان در غرفه های متعدد فرهنگی پاسخگوی زائران عزیز می باشد.
مومنی شاد، به اجرای طرح ضیافت الهی در ایام ماه مبارک رمضان اشاره کرد و گفت: با توجه به حلول ماه مبارک رمضان در آغازین روزهای سال نو و تقارن آن با عید باستانی نوروز، این تقارن و مهمانی شهرالله را به فال نیک گرفته و برنامه ریزیهای لازم برای اجرای هر چه بهتر دو طرح آرامش بهاری و ضیافت الهی با هماهنگی هیأت امنا و مدیران مراکز افق بقاع متبرکه استان کهگیلویه وبویراحمد اندیشیده شده است.
وی خاطرنشان کرد: اداره کل اوقاف و امور خیریه در بحث خدمات سفر جز معدود دستگاههایی است که برای رفاه حال مسافران و گردشگران مذهبی همه امکانات خویش را در سطح اداره کل و ادارات شهرستانی بسیج نموده تا خدمات مطلوب و رضایت بخشی ارائه شود.
به گزارش ایسنا، معاون اوقات و امور خیریه استان کهگیلویه و بویراحمد در پایان، استفاده از ظرفیت امامزادگان و بقاع متبرکه برای ارائه خدمات فرهنگی به مردم را از مهمترین اهداف برگزاری طرح آرامش بهاری و ضیافت الهی در نوروز ۱۴۰۲ عنوان کرد.
انتهای پیام


نظرات