• یکشنبه / ۲۸ اسفند ۱۴۰۱ / ۱۰:۲۰
  • دسته‌بندی: البرز
  • کد خبر: 1401122819656
  • خبرنگار : 50024

سرپرست سازمان سیما، منظر و فضای سبز شهری شهرداری کرج:

افزایش فضای سبز موجب کاهش آسیب‌های اجتماعی محلات می‌شود

افزایش فضای سبز موجب کاهش آسیب‌های اجتماعی محلات می‌شود

ایسنا/البرز سرپرست سازمان سیما، منظر و فضای سبز شهری شهرداری کرج از تکمیل عملیات احداث ۱۲ پارک محله‌ای خبر داد.

به گزارش ایسنا، علیرضا عاقلی با اشاره به تکمیل عملیات احداث۱۲ پارک محله‌ای گفت: ارتقا امکانات خدماتی و فضای سبز در محلات و توجه به معضلات و مشکلات آن‌ها، علاوه بر رضایت مردم، موجب کاهش آسیب‌های اجتماعی خواهد شد.

وی اظهار داشت: پارک الزهرا به مساحت هزار و ۸۰۰ متر مربع در منطقه ۶، پارک تربیت ۹ به مساحت چهار هزار ۵۰۰ متر مربع واقع در منطقه هشت، پارک حاشیه‌ای شهید بابایی به مساحت دو هزار و ۵۰۰ متر مربع واقع در منطقه دو، پارک ندا به مساحت ۶۰۰ متر مربع واقع در منطقه چهار از پروژه‌های فضای سبزی هستند که آماده بهره‌برداری شده‌اند.

عاقلی افزود: پارک کلکسیون در محله چهارصد دستگاه منطقه ۹ و پارک سایه واقع در محله خلج آباد منطقه ۱۰ نیز آماده بهره‌برداری است.

این مسئول عنوان کرد: ایجاد فضای مناسب جهت پیاده‌روی و پر کردن اوقات فراغت شهروندان، افزایش سرانه فضای سبز و ارتقا نشاط اجتماعی از اهداف مجموعه مدیریت شهری در احداث پارک‌های محله‌ای است.

وی ضمن اشاره به تکمیل و راه‌اندازی سیستم روشنایی و جانمایی مبلمان در این پارک‌ها، افزود: از ابتدای امسال اقدامات گسترده‌ای برای تامین روشنایی پارک‌های جدیدالاحداث و بهسازی و اصلاح سیستم روشنایی دیگر پارک‌های سطح شهر انجام گرفته است.

سرپرست سازمان سیما منظر و فضای سبز شهری شهرداری کرج در پایان توسعه سرانه فضای سبز را یکی از مهمترین برنامه‌ها و اهداف کلان مدیریت شهری کرج معرفی کرد و افزود:‌ امیدوارم با افزایش سرانه‌های عمومی گام مؤثری در جهت دستیابی به توسعه پایدار شهری، افزایش رفاه و جلب رضایت‌مندی شهروندان برداریم.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha