• یکشنبه / ۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۲ / ۲۳:۵۲
  • دسته‌بندی: لرستان
  • کد خبر: 1402022415854
  • خبرنگار : 50310

مدیرکل آموزش و پرورش لرستان:

کیفیت آموزشی مدارس بزرگسالان در اولویت قرار گیرد

کیفیت آموزشی مدارس بزرگسالان در اولویت قرار گیرد

ایسنا/لرستان مدیرکل آموزش و پرورش لرستان گفت: همه باید در مدارس حتی مدارس بزرگسالان به دنبال ارتقا کیفیت آموزشی باشیم.

رضا عزتی بیست و چهارم اردیبهشت ماه در همایش معاونان آموزشی ادارات آموزش و پرورش شهرستان‌ها و مناطق آموزش و پرورش که با موضوع مدارس بزرگسالان در خرم‌آباد برگزار شد، با بیان اینکه اولویت کیفیت آموزش است و نه درصد قبولی اظهار کرد : همه باید در مدارس حتی مدارس بزرگسالان به دنبال ارتقا کیفیت آموزشی باشیم و اینکه برخی‌ها فکر می‌کنند مدارس بزرگسالان حیاط خلوتی برای افراد تنبل برای گرفتن مدرک است اشتباه بودن و در این زمینه تمرکز اصلی بر آموزش است.

وی خطاب به معاونان آموزشی افزود: خط قرمز من تخلف است و با تخلفات آموزشی در مدارس بزرگسالان قاطعانه برخورد خواهیم کرد و در روزهای منتهی به امتحانات تیم های بازرسی همه مدارس سطح استان را رصد خواهند کرد.

عزتی با اشاره به آغاز پروژه مهر سال تحصیلی ۱۴۰۳-۱۴۰۲ در استان تصریح کرد: ثبت‌نام دانش‌آموزان در مدارس با دقت و طبق ضوابط و شرایط بخش نامه‌ای انجام و محدوده جغرافیایی در ثبت نام دانش‌آموزان رعایت شود.

انتهای پیام 

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha