• دوشنبه / ۱ خرداد ۱۴۰۲ / ۱۴:۳۵
  • دسته‌بندی: هرمزگان
  • کد خبر: 1402030100535
  • منبع : نمایندگی هرمزگان

مدیرکل مدیریت بحران استانداری هرمزگان خبرداد

صدور هشدار جوی سطح نارنجی در هرمزگان

صدور هشدار جوی سطح نارنجی در هرمزگان

ایسنا/هرمزگان مدیرکل مدیریت بحران استانداری هرمزگان از صدور هشدار جوی سطح نارنجی در استان هرمزگان خبرداد.

مهرداد حسن‌زاده ظهر امروز (اول خردادماه) اظهار کرد: از ظهر دوشنبه یکم خردادماه شاهد تقویت سامانه بارشی در ارتفاعات استان خواهیم بود و این وضعیت تا اواخر وقت امروز ادامه خواهد داشت. 

وی افزود: احتمال رگبار باران، رعد و برق، تگرگ، تندباد و لحظه‌ای در مناطقی از شهرستان‌های حاجی‌آباد، بستک، رودان، بشاگرد و ارتفاعات غربی و مرکزی و شرقی وجود دارد. 

حسن‌زاده بیان‌ کرد: اثر این مخاطره می‌تواند در آبگرفتگی موقت، سیلابی شدن رودخانه‌های فصلی، خسارت بر اثر تندباد لحظه‌ای و صاعقه خود را نشان دهد. 

مدیرکل مدیریت بحران استانداری هرمزگان، تصریح‌ کرد: در حوزه دریایی نیز هشدار سطح زرد صادر شده از ظهر فردا تا اواخر روز پنجم خردادماه شاهد وزش باد نسبتا شدید جنوب غربی در محدوده ۴۰ کیلومتر بر ساعت و افزایش ارتفاع موج تا ۱۵۰ سانتیمتر به ویژه در محدوده‌ی تنگه هرمز خواهیم بوو. 

وی توصیه‌ کرد: مردم حتما از تردد در حاشیه رودخانه‌های فصلی و رفتن به ارتفاعات اجتناب کنند و از تردد شناورهای سبک و فعالیت‌های تفریحی در قشم، هرمز، لارک، هنگام، تنب‌بزرگ و کوچک، ابوموسی، سیریک و شرق جاسک ممانعت شود. 

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha