• پنجشنبه / ۴ خرداد ۱۴۰۲ / ۱۸:۱۱
  • دسته‌بندی: زنجان
  • کد خبر: 1402030402936
  • خبرنگار : 50534

رئیس سازمان خصوصی‌سازی عنوان کرد

شناسایی و تصویب بیش از ۱۲۵۰ دارایی مازاد در سطح کشور

شناسایی و تصویب بیش از ۱۲۵۰ دارایی مازاد در سطح کشور

ایسنا/زنجان معاون وزیر اقتصادی و دارایی و رئیس سازمان خصوصی‌سازی گفت: دستگاه‌های اجرایی استان زنجان مسیر شناسایی دارایی‌های مازاد را آغاز کرده‌اند لذا یک انگیزه و همت بالاتری در این راستا نیاز است.

حسین قربانزاده ظهر امروز (۴ خردادماه) در حاشیه جلسه کارگروه مولدسازی در جمع خبرنگاران با اشاره به روند مثبت مولدسازی در استان زنجان، اظهار کرد: با بازدیدهایی که از طرح‌ها و پروژه‌های نیمه‌تمام عمرانی استان داشتیم به این نتیجه دست یافتیم که قطعا با دارایی‌های استان به راحتی می‌توان این پروژه‌ها را تامین مالی کرد. 

وی با اشاره به رهایی برخی پروژه‌های نیمه‌تمام بیش از یک دهه، افزود: انتظار می‌رود دارایی‌ها راکد، مازاد و غیرمولد دولت و استان که در سطح شهر دیدیم هر چه زودتر تعیین تکلیف شود. 

قربان‌زاده، با اشاره به اراضی دولتی، املاک و مستقلات دولتی، ادامه داد: این اتفاق در همه کشورها به عنوان یکی از محل‌های تامین منابع و توسعه دیده شده است که اهرم آن برای راه‌اندازی پروژه‌های نیمه‌تمام عمرانی در حوزه‌های مختلف است. 

وی با اشاره به اینکه قطعا این اتفاق در سال‌جاری یک حرکت خوبی به دنبال خواهد داشت و مسیر خود را بهتر پیدا خواهد کرد، اضافه کرد: ما در ستاد مرکزی در دبیرخانه کار را آغاز کرده‌ایم و بیش از ۱۲۵۰ دارایی مازاد در سطح کشور شناسایی و مصوب شده است. 

رئیس سازمان خصوصی‌سازی با بیان اینکه در کنار این موضوع، این امکان وجود دارد که با مصوبه هیئت عالی مولدسازی، مزایده‌ها با امکان و جذابیت منفی ۱۰ درصد شروع می‌شود، اضافه کرد: همچنین از طریق تهاتر با دارایی‌ها حتما پروژه‌های مهم و اولویت‌دار و ستاره‌دار استان قطعا در صدر فهرست تهاتر قرار خواهد گرفت. 

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha