• چهارشنبه / ۱۰ خرداد ۱۴۰۲ / ۲۰:۱۱
  • دسته‌بندی: خوزستان
  • کد خبر: 1402031007339
  • خبرنگار : 50300

ساخت یک دبستان ۱۲ کلاسه در آبادان آغاز شد

ساخت یک دبستان ۱۲ کلاسه در آبادان آغاز شد
عکس تزئینی است

ایسنا/خوزستان احداث دبستان ۱۲ کلاسه ایمان آبادان امروز با حضور مدیرکل نوسازی مدارس استان خوزستان و جمعی از مسئولان آغاز شد.

محمد سعیدی‌پور در مراسم کلنگ‌زنی این مدرسه اظهار کرد: آموزش و پرورش و بحث مدرسه‌سازی مورد توجه دولت سیزدهم است. مدرسه تجلی مردم و وحدت و انسجام جامعه است و جهاد مدرسه‌سازی در خوزستان مستمر ادامه دارد.

وی با بیان اینکه اولویت سازمان نوسازی مدارس در کشور تکمیل و بهره‌برداری از پروژه‌های نیمه تمام است، افزود: استفاده از قانون مولدسازی و ظرفیت‌های مردمی و گروه‌های جهادی در راستای سیاست‌های سازمان است. اجرای طرح شهید عجمیان با هدف بهسازی و شاداب‌سازی مدارس نیز در دستور کار است.

مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس خوزستان گفت: در حال حاضر ۱۶ پروژه با ۱۱۱ کلاس درس در آبادان در دست اجرا است.  در سال گذشته نیز سه مدرسه با ۲۴ کلاس درس و ۳۰۰۰ مترمربع زیربنا تحویل دانش‌آموزان داده شد.  

به گزارش ایسنا، عملیات ساخت دبستان ۱۲ کلاسه ایمان شهرستان آبادان با حضور مدیرکل نوسازی مدارس استان و سید محمد مولوی نماینده مردم آبادان و نائب رئیس کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی آغاز شد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha