دکتر رخشانی در گفت وگو با ایسنا افزود: در راستای ارتقاء سلامت و بهداشت جامعه، نظارتهای بهداشتی مستمر بر عرضه فرآورده های خام دامی در قالب بازدیدهای مشترک، توسط کارشناسان ادارات دامپزشکی، جهاد کشاورزی، مرکز بهداشت و فرمانداری شهرستان خاش از مراکز عرضه فرآوردههای خام دام نظیر رستوران، قصابی و سردخانه ها در سطح شهرستان صورت می پذیرد، که در این بازدیدهای مشترک بیش از ۲۲۰ کیلوگرم فرآورده خام دامی از قبیل گوشت گوسفندی تاریخ منقضی شده، گوشت چرخ کرده وآلایش خوراکی ناسالم و غیر قابل مصرف انسان جمع آوری و برابر دستورالعمل های سازمان دامپزشکی کشور نسبت به معدوم سازی آنها اقدام گردید.
وی در ادامه بیان کرد: در بازدید از ۳۸ واحد صنفی نگهداری و عرضه فرآوردههای خام دامی، ۴ واحد صنفی به دلیل عدم رعایت نکات بهداشتی مورد تذکر بهداشتی قرار گرفتند.
رخشانی گفت: این بازدیدها که به صورت مستمر با هماهنگی ادارات مرتبط در زمینه سلامت جامعه به منظور افزایش سطح بهداشت و سلامت فرآورده های خام دام مصرفی شهروندان گرامی در این شهرستان انجام میپذیرد.
انتهای پیام
نظرات