• دوشنبه / ۲۲ خرداد ۱۴۰۲ / ۲۰:۳۸
  • دسته‌بندی: قزوین
  • کد خبر: 1402032214427
  • خبرنگار : 50552

سرکرده باند سارقان طلافروشی آبیک دستگیر شد

سرکرده باند سارقان طلافروشی آبیک دستگیر شد

ایسنا/قزوین فرمانده انتظامی استان قزوین از شناسایی و دستگیری سرکرده باند سارقان مسلح طلافروشی آبیک خبر داد.

سردار علی ابراهیمی اظهار کرد: روز ۳۰ فروردین ماه سال جاری مأموران پلیس آبیک از سرقت مقادیر قابل توجهی طلا از یک طلافروشی در شهر آبیک مطلع شدند و پیگیری موضوع را به‌صورت ویژه در دستور کار قرار دادند.

وی افزود: در بررسی‌های به عمل آمده مشخص شد سه سارق مسلح با صورت‌های پوشیده وارد یک طلافروشی شده و پس از ضرب و جرح فروشنده، طلاها را سرقت کرده و با حضور پلیس بلافاصله متواری شده‌اند.

بنا بر اعلام روابط عمومی نیروی انتظامی استان قزوین، فرمانده انتظامی استان عنوان کرد: کارآگاهان پلیس موفق شدند با تلاش‌های فنی شبانه‌روزی و هوشمندانه، سرکرده اصلی باند سارقان مسلح را شناسایی و با اعزام اکیپ‌های عملیاتی وی را در یکی از استان‌های غربی دستگیر کنند.

ابراهیمی با اشاره به اینکه متهم دستگیر شده به سرقت از طلافروشی در آبیک با همدستی ۲ نفر دیگر اعتراف کرده، تصریح کرد: متهم با تشکیل پرونده به مرجع قضائی معرفی و جهت بررسی سایر اقدامات مجرمانه در اختیار پلیس آگاهی استان قرار گرفته است.

وی با تقدیر از تلاش‌های شبانه‌روزی کارآگاهان پلیس آگاهی و مأموران انتظامی آبیک خاطرنشان کرد: تلاش پلیس برای دستگیری سایر متهمان این پرونده ادامه دارد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha