• یکشنبه / ۲۸ خرداد ۱۴۰۲ / ۲۲:۳۷
  • دسته‌بندی: لرستان
  • کد خبر: 1402032818526
  • خبرنگار : 50175

امام‌جمعه بروجرد:

هنر باید با اخلاص توأم شود

هنر باید با اخلاص توأم شود

ایسنا/لرستان امام‌جمعه بروجرد گفت: هنر باید با اخلاص توأم شود.

حجت‌الاسلام‌والمسلمین سید علی حسینی امروز ۲۸ خردادماه در مراسم افتتاح حوزه هنری بروجرد که در خانه تاریخی بیرجندی برگزار شد، اظهار کرد: در دین اسلام به هنر اهمیت زیادی داده شده است.

وی با بیان اینکه معماری اسلامی و مساجد از نشانه‌های توجه اسلام به هنر است، افزود: در نوشتن کتاب با کلمات زیبا و در گفتار و کردار نیز باید هنر به خرج داد و این از آموزه‌های دین اسلام است.

امام‌جمعه بروجرد خاطرنشان کرد: اگر انسان خوب حرف بزند تأثیرگذار خواهد بود و اگر هنر با اخلاص توأمان شود جاودانه می‌شود.

حسینی با بیان اینکه گاهی نوشته‌های یک کتاب وقتی قوی باشد قطعاً اثرگذاری بیشتری دارد، اضافه کرد: باید تلاش کنیم ایمان را در دل‌ها تقویت کنیم اگر رفتار و کردار ما صحیح باشد خداوند مدافع انسان خواهد شد.

وی با اشاره به مبلمان شهری، افزود: اگر بخواهیم به شهرداری و شورای اسلامی شهر منصفانه نمره دهیم نمره عالی به آن‌ها داده می‌شود به‌طوری‌که شهر متحول شده است.

گفتنی است در این مراسم ۱۵ عنوان کتاب در حوزه دفاع مقدس رونمایی شد که عناوین این کتاب‌ها شامل؛ معراج‌نشینان، به نام نرگس، مهمان کوچه، خاطرات شهید سید مصطفی حسینی، لبخند فرمانده، قدم آخر عشق، رحمت، ایستگاه صلواتی، نترس آب‌ها مهربانند، پازل، روایت نصر، خرمشهر آزاد شد، آخرین پیغام و صبح وصال است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha