• سه‌شنبه / ۶ تیر ۱۴۰۲ / ۰۷:۳۸
  • دسته‌بندی: سیستان و بلوچستان
  • کد خبر: 1402040603165
  • منبع : نمایندگی سیستان و بلوچستان

توضیحات تعزیرات حکومتی سیستان و بلوچستان در مورد رسیدگی به پرونده های این سازمان

توضیحات تعزیرات حکومتی سیستان و بلوچستان در مورد رسیدگی به پرونده های این سازمان

ایسنا/سیستان و بلوچستان مدیرکل تعزیرات حکومتی سیستان و بلوچستان گفت: طی سه ماهه امسال بیش‌ از چهار هزار فقره پرونده به شعب تعزیرات حکومتی استان در حوزه‌های قاچاق کالا و ارز، کالا و خدمات، بهداشت دارو و درمان ارسال شده است.

موسی عباس‌زاده‌محمودی در نشست خبری عصر روز دوشنبه ۵ تیر با اصحاب رسانه اظهار کرد: طی سه ماهه امسال در حوزه‌های قاچاق کالا و ارز ۲ هزار و ۱۹۹ فقره پرونده، در زمینه کالا و خدمات یک‌هزار و ۸۸۲ فقره پرونده و در زمینه بهداشت دارو و درمان ۱۹۹ فقره پرونده به تعزیرات حکومتی استان وارد شده است.

وی افزود: در بخش کالا و خدمات متخلفان به ۴۲۶ میلیون و ۱۴۵ هزار ریال جزای نقدی، در بخش قاچاق کالا به یک میلیارد و ۶۲۶ میلیون ریال و در حوزه بهداشت، دارو و درمان متخلفان به ۶۸ میلیون و ۲۹۲ هزار ریال جزای نقدی محکوم شدند.

این مقام مسوول ادامه داد: در بخش قاچاق سوخت ۹۹۰ فقره پرونده تشکیل که همه رسیدگی و متخلفان به ۴۰۴ میلیارد و ۵۴۸ میلیون ریال محکوم شدند که بیشتر پرونده‌ها مربوط به شهرستان زاهدان بوده است.

وی به گشت‌های سیار تعزیرات حکومتی سیستان و بلوچستان اشاره کرد و گفت: طی سه ماهه امسال سه هزار و ۹۲۱ واحد صنفی مورد بازرسی قرار گرفته‌اند که از این تعداد برای ۸۳۱ واحد پرونده تخلفاتی تشکیل شده است.

عباس زاده محمودی بیان کرد: همچنین ۳۶۰ مورد گشت از نانوایی‌ها، داروخانه‌ها، کالا پزشکی، سوپرمارکت‌ها، فروشگاه‌های زنجیره‌ای، عمده فروشی‌ها و دفاتر فروش بلیط هواپیما صورت گرفته است.

وی اظهار کرد: درخواست عفو برای ۶ نفر از محکومان تعزیرات حکومتی سیستان و بلوچستان که شامل شرایط عفو بودند نیز برای مرکز ارسال شده است.

مدیرکل تعزیرات حکومتی سیستان و بلوچستان افزود: با تلاش ها و اقداماتی که صورت گرفته ساختار تشکیلاتی تعزیرات حکومتی ارتقا پیدا کرده و به دنبال جذب نیروی رئیس شعبه خواهیم بود، در مدت مدیریت جدید نیز برای اولین بار پنج نفر خانم در تعزیرات حکومتی استان به عنوان رئیس شعبه جذب شدند و اکنون در شهرستان زهک، چابهار و زاهدان در حال خدمت هستند که به دنبال افزایش این ظرفیت در استان هستیم.

وی ادامه داد: سامانه ۱۳۵، سامانه مردمی دریافت شکایات بوده، خط قرمز سازمان تعزیرات، رعایت حقوق مردم است و شهروندان می‌توانند تمام شکایت خود را از طریق این سامانه به ما اعلام کنند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha