• چهارشنبه / ۲۱ تیر ۱۴۰۲ / ۱۳:۰۷
  • دسته‌بندی: کرمان
  • کد خبر: 1402042113636
  • خبرنگار : 50187

دادستان بم خبر داد

دستگیری یک قاچاقچی با ۱۰۹ کارت سوخت در بم

دستگیری یک قاچاقچی با ۱۰۹ کارت سوخت در بم

ایسنا/کرمان دادستان عمومی و انقلاب شهرستان بم از دستگیری یک قاچاقچی سوخت با ۱۰۹ کارت سوخت در این شهرستان خبر داد.

بهنام جعفری زاده در تشریح جزئیات این خبر افزود: این متهم با ۱۰۹ عدد کارت سوخت به طور متوسط در هر ماه ۳۰ هزار لیتر بنزین و گازوئیل از جایگاه‌های سوخت دریافت و سپس اقدام به قاچاق آنها نموده است.

به گزارش ایسنا، این مقام قضایی اظهار کرد: برای این متهم پرونده‌ای در شعبه دوم بازپرسی دادسرای عمومی و انقلاب شهرستان بم به اتهام اخلال در نظام توزیع مایحتاج عمومی تشکیل و با قرار تامین بازداشت موقت روانه زندان شده است.

جعفری زاده با بیان اینکه عزم دادستانی در راه مبارزه با قاچاق سوخت راسخ است، بیان کرد: تحقیقات بیشتر به منظور شناسایی و ضبط اموال و عواید حاصل از جرم ادامه دارد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha